Nabeschouwing Ajax O19 - Chelsea O19 (0-1) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 23 oktober 2019 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Ajax O19 het woensdag 23 oktober 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Chelsea O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Duivendrecht.

Via de Ajax O19 - Chelsea O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax O19 - Chelsea O19 (0-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Ajax O19 en Chelsea O19 is onder leiding van scheidsrechter Adrien Jaccottet geëindigd in een 0-1 overwinning voor Chelsea O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Chelsea U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van T. Ballo. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Chelsea O19.

LIVE Ajax O19 - Chelsea O19 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax O19 - Chelsea O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt T. Ballo met assist van G. McEachran Chelsea U19 0-1
12' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor T. Douglas Ajax U19
21' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor T. Ballo Chelsea U19
46' Wissel Ajax U19 Wissel M. De Waal voor D. Dostanic Ajax U19
50' Wissel Chelsea U19 Wissel S. Iling voor T. Lamptey Chelsea U19
51' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor D. Warmerdam Ajax U19
58' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor M. De Waal Ajax U19
61' Wissel Chelsea U19 Wissel F. Anjorin voor M. Lewis Chelsea U19
69' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor K. Ziger Chelsea U19
73' Wissel Chelsea U19 Wissel L. Colwill voor X. Simons Chelsea U19
73' Wissel Ajax U19 Wissel J. Pynadath voor T. Tasci Ajax U19
73' Wissel Ajax U19 Wissel F. Jim voor D. Warmerdam Ajax U19
79' Wissel Ajax U19 Wissel J. Pinas voor C. Rasmussen Ajax U19
88' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor S. Iling Chelsea U19
92' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor G. McEachran Chelsea U19
94' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor F. Frei Ajax U19
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax O19 - Chelsea O19
Opstellingen Ajax O19 - Chelsea O19
De opstellingen van Ajax O19 en Chelsea O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.