Nabeschouwing Barcelona O19 - Borussia Dortmund O19 (1-2) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 27 november 2019 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Barcelona O19 het woensdag 27 november 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Camp 1 del Ciutat Esportiva Joan Gamper in Sant Joan Despí.

Via de Barcelona O19 - Borussia Dortmund O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona O19 - Borussia Dortmund O19 (1-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Barcelona O19 en Borussia Dortmund O19 is onder leiding van scheidsrechter Aleksandrs Anufrijevs geëindigd in een 1-2 overwinning voor Borussia Dortmund O19. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door G. Fernandez, waarmee Barcelona U19 met 1-0 de leiding nam. Borussia Dortmund U19 kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Reyna, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 30e minuut was de ideale kans voor Barcelona U19 om te scoren. I. Moriba was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 65e minuut was het Borussia Dortmund U19 dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van T. Raschl, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksandrs Anufrijevs, waardoor Borussia Dortmund O19 dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Barcelona O19 - Borussia Dortmund O19 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona O19 - Borussia Dortmund O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt G. Fernandez met assist van N. Gonzalez Barcelona U19 1-0
26' Doelpunt Borussia Dortmund U19 Doelpunt G. Reyna met assist van T. Raschl Borussia Dortmund U19 1-1
29' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor J. Schell Borussia Dortmund U19
30' Penalty gemist Barcelona U19 Penalty gemist I. Moriba Barcelona U19
54' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor S. Rosanas Barcelona U19
61' Wissel Barcelona U19 Wissel J. Jardi voor N. Mortimer Barcelona U19
61' Wissel Barcelona U19 Wissel A. Altimira voor S. Rosanas Barcelona U19
65' Doelpunt Borussia Dortmund U19 Doelpunt T. Raschl met assist van M. Pherai Borussia Dortmund U19 1-2
71' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel A. Knauff voor A. Bakir Borussia Dortmund U19
71' Wissel Barcelona U19 Wissel L. Barry voor A. Jesus Barcelona U19
79' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel R. Hetemi voor Y. Moukoko Borussia Dortmund U19
80' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor R. Khadra Borussia Dortmund U19
88' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel F. Schlusselburg voor M. Pherai Borussia Dortmund U19
88' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel M. Wengerowski voor R. Khadra Borussia Dortmund U19
89' Wissel Barcelona U19 Wissel J. Martinez voor N. Gonzalez Barcelona U19
89' Wissel Barcelona U19 Wissel O. Soldevila Puig voor G. Fernandez Barcelona U19
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona O19 - Borussia Dortmund O19
Opstellingen Barcelona O19 - Borussia Dortmund O19
De opstellingen van Barcelona O19 en Borussia Dortmund O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.