Nabeschouwing Borussia Dortmund O19 - Slavia Prague U19 (5-1) || UEFA Youth League 2019/2020

Dinsdag 10 december 2019 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Borussia Dortmund O19 het dinsdag 10 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Slavia Prague U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Fußballpark BVB Hohenbuschei in Dortmund.

Via de Borussia Dortmund O19 - Slavia Prague U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia Dortmund O19 - Slavia Prague U19 (5-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Borussia Dortmund O19 en Slavia Prague U19 is onder leiding van scheidsrechter Vilhjálmur Alvar Thórarinsson geëindigd in een 5-1 overwinning voor Borussia Dortmund O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Y. Moukoko, waarmee Borussia Dortmund U19 met 1-0 de leiding nam. Borussia Dortmund U19 vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Moukoko op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van Borussia Dortmund U19, waarmee G. Reyna zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Borussia Dortmund U19 geen gas terug, waardoor in de 59e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van G. Reyna. De 5-0 voor Borussia Dortmund U19 volgde even later in de 64e minuut nadat Y. Moukoko namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 74e minuut en kwam op naam te staan van Slavia Prague U19 speler A. Toula, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vilhjálmur Alvar Thórarinsson en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Borussia Dortmund O19.

LIVE Borussia Dortmund O19 - Slavia Prague U19 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia Dortmund O19 - Slavia Prague U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor R. Ferjani Borussia Dortmund U19
26' Doelpunt Borussia Dortmund U19 Doelpunt Y. Moukoko met assist van I. Pherai Borussia Dortmund U19 1-0
33' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor A. Knauff Borussia Dortmund U19
34' Doelpunt Borussia Dortmund U19 Doelpunt Y. Moukoko met assist van G. Reyna Borussia Dortmund U19 2-0
39' Doelpunt Borussia Dortmund U19 Doelpunt G. Reyna met assist van I. Pherai Borussia Dortmund U19 3-0
42' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor A. Bakir Borussia Dortmund U19
45' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor N. Zinhasovic Slavia Prague U19
47' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor M. Gockan Borussia Dortmund U19
47' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor L. Cerv Slavia Prague U19
47' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor M. Doudera Slavia Prague U19
46' Wissel Slavia Prague U19 Wissel J. Zeronik voor M. Doudera Slavia Prague U19
59' Doelpunt Borussia Dortmund U19 Doelpunt G. Reyna met assist van I. Pherai Borussia Dortmund U19 4-0
64' Doelpunt Borussia Dortmund U19 Doelpunt Y. Moukoko met assist van G. Reyna Borussia Dortmund U19 5-0
68' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel R. Khadra voor A. Bakir Borussia Dortmund U19
69' Wissel Slavia Prague U19 Wissel D. Langhamer voor J. Kristan Slavia Prague U19
74' Doelpunt Slavia Prague U19 Doelpunt A. Toula met assist van L. Cerv Slavia Prague U19 5-1
77' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor I. Pherai Borussia Dortmund U19
80' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor D. Kosek Slavia Prague U19
84' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel F. Schlusselburg voor I. Pherai Borussia Dortmund U19
84' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel L. Kuffour voor J. Schell Borussia Dortmund U19
89' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel J. Rauch voor A. Knauff Borussia Dortmund U19
89' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel M. Amedick voor G. Reyna Borussia Dortmund U19
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia Dortmund O19 - Slavia Prague U19
Opstellingen Borussia Dortmund O19 - Slavia Prague U19

Voorbeschouwing Borussia Dortmund O19 - Slavia Prague U19

Borussia Dortmund O19 en Slavia Prague U19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vilhjálmur Alvar Thórarinsson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Borussia Dortmund O19 en Slavia Prague U19 in de UEFA Youth League vond plaats op 2 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Slavia Prague U19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Slavia Prague U19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Borussia Dortmund O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Borussia Dortmund O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Borussia Dortmund O19 0
Winst Slavia Prague U19 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Borussia Dortmund O19 op een 2e positie staat, terwijl we Slavia Prague U19 terugvinden op de 3e plaats.