Nabeschouwing Inter O19 - Slavia Prague U19 (4-0) || UEFA Youth League 2019/2020

Dinsdag 17 september 2019 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Inter O19 het dinsdag 17 september 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Slavia Prague U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ernesto Breda in Sesto San Giovanni.

Via de Inter O19 - Slavia Prague U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter O19 - Slavia Prague U19 (4-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Inter O19 en Slavia Prague U19 is onder leiding van scheidsrechter Marcel Bîrsan geëindigd in een 4-0 overwinning voor Inter O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door S. Esposito, waarmee Inter U19 met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 57e minuut voor dat Inter U19 via S. Esposito op 2-0 kwam te staan. In de 78e minuut volgde een derde treffer van Inter U19, waarmee G. Oristanio zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

In de 87e minuut moest Slavia Prague U19 verder met een man minder, nadat M. Hosek een tweede gele kaart kreeg. In de 91e minuut werd de stand op 4-0 gezet na een benutte penalty van Inter U19 speler E. Vergani.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Inter O19.

LIVE Inter O19 - Slavia Prague U19 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter O19 - Slavia Prague U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Slavia Prague U19 Wissel J. Surovcik voor J. Sirotnik Slavia Prague U19
17' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor S. Esposito Inter U19
19' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor M. Hosek Slavia Prague U19
29' Doelpunt Inter U19 Doelpunt S. Esposito met assist van L. Agoume Inter U19 1-0
45' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor M. Vanek Slavia Prague U19
46' Wissel Slavia Prague U19 Wissel J. Zeronik voor Joao Felipe Slavia Prague U19
57' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor D. Stetka Slavia Prague U19
57' Penalty Inter U19 Penalty S. Esposito Inter U19 2-0
60' Wissel Slavia Prague U19 Wissel N. Zinhasovic voor M. Vit Slavia Prague U19
62' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor J. Zeronik Slavia Prague U19
65' Wissel Inter U19 Wissel L. Colombini voor R. Burgio Inter U19
65' Wissel Inter U19 Wissel N. Squizzato voor T. Persyn Inter U19
75' Wissel Inter U19 Wissel G. Oristanio voor T. Schiro Inter U19
76' Wissel Inter U19 Wissel M. Fonseca voor S. Esposito Inter U19
76' Wissel Slavia Prague U19 Wissel F. Matys voor D. Stetka Slavia Prague U19
76' Wissel Slavia Prague U19 Wissel J. Kristan voor M. Vanek Slavia Prague U19
78' Doelpunt Inter U19 Doelpunt G. Oristanio Inter U19 3-0
84' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor N. Squizzato Inter U19
85' Wissel Inter U19 Wissel S. Vaghi voor J. Gianelli Inter U19
86' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor F. Matys Slavia Prague U19
87' Tweede gele kaart Slavia Prague U19 Tweede gele kaart voor M. Hosek Slavia Prague U19
91' Penalty Inter U19 Penalty E. Vergani Inter U19 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Inter O19 - Slavia Prague U19
Opstellingen Inter O19 - Slavia Prague U19

Voorbeschouwing Inter O19 - Slavia Prague U19

Inter O19 en Slavia Prague U19 treffen elkaar in de 1e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marcel Bîrsan en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Youth League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Inter O19 en Slavia Prague U19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.