Nabeschouwing Slavia Prague U19 - Barcelona O19 (0-4) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 23 oktober 2019 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Slavia Prague U19 het woensdag 23 oktober 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Na Pecích in Praha.

Via de Slavia Prague U19 - Barcelona O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Prague U19 - Barcelona O19 (0-4)

Het UEFA Youth League duel tussen Slavia Prague U19 en Barcelona O19 is onder leiding van scheidsrechter Donatas Rumšas geëindigd in een 0-4 overwinning voor Barcelona O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door K. De La Fuente, waarmee Barcelona U19 met 0-1 de leiding nam. Barcelona U19 vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Mortimer op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Barcelona U19, waarmee J. Jardi zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Barcelona U19 in de 74e minuut, nadat K. De La Fuente de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Barcelona O19.

LIVE Slavia Prague U19 - Barcelona O19 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Prague U19 - Barcelona O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor S. Rosanas Barcelona U19
48' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt K. De La Fuente Barcelona U19 0-1
50' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor A. Sanz Barcelona U19
51' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt N. Mortimer met assist van S. Rosanas Barcelona U19 0-2
54' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor J. Kristan Slavia Prague U19
57' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor D. Kosek Slavia Prague U19
60' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt J. Jardi met assist van A. Jesus Barcelona U19 0-3
65' Wissel Slavia Prague U19 Wissel J. Janousek voor Joao Felipe Slavia Prague U19
65' Wissel Slavia Prague U19 Wissel D. Langhamer voor M. Vanek Slavia Prague U19
66' Wissel Barcelona U19 Wissel I. Gomes voor A. Balde Barcelona U19
67' Wissel Barcelona U19 Wissel L. Barry voor J. Jardi Barcelona U19
67' Wissel Barcelona U19 Wissel A. Pico voor A. Sanz Barcelona U19
74' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt K. De La Fuente met assist van S. Rosanas Barcelona U19 0-4
76' Gele kaart Slavia Prague U19 Gele kaart voor L. Cerv Slavia Prague U19
77' Wissel Barcelona U19 Wissel A. Altimira voor S. Rosanas Barcelona U19
78' Wissel Slavia Prague U19 Wissel D. Alijagic voor J. Zeronik Slavia Prague U19
78' Wissel Slavia Prague U19 Wissel J. Kneifel voor A. Toula Slavia Prague U19
81' Wissel Barcelona U19 Wissel O. Soldevila Puig voor K. De La Fuente Barcelona U19
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Prague U19 - Barcelona O19
Opstellingen Slavia Prague U19 - Barcelona O19
De opstellingen van Slavia Prague U19 en Barcelona O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Slavia Prague U19 - Barcelona O19

Slavia Prague U19 en Barcelona O19 treffen elkaar in de 3e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Donatas Rumšas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Slavia Prague U19 en Barcelona O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Slavia Prague U19 0
Winst Barcelona O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Slavia Prague U19 op een 3e positie staat, terwijl we Barcelona O19 terugvinden op de 4e plaats.