Nabeschouwing Manchester United - Young Boys (1-1) || Champions League 2021/2022

Woensdag 8 december 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Manchester United het woensdag 8 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Young Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Manchester United - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Young Boys (1-1)

De Champions League 2021/2022 wedstrijd tussen Manchester United en Young Boys geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door M. Greenwood, waarmee Manchester United met 1-0 de leiding nam. Young Boys kwam na 42 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van F. Rieder, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Manchester United - Young Boys 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Manchester United Doelpunt M. Greenwood met assist van L. Shaw Manchester United 1-0
42' Doelpunt Young Boys Doelpunt F. Rieder Young Boys 1-1
61' Wissel Manchester United Wissel T. Mengi voor L. Shaw Manchester United
62' Wissel Young Boys Wissel V. Sierro voor M. Aebischer Young Boys
62' Wissel Young Boys Wissel S. Hefti voor F. Rieder Young Boys
62' Wissel Young Boys Wissel W. Kanga voor J. Siebatcheu Young Boys
68' Wissel Manchester United Wissel T. Heaton voor D. Henderson Manchester United
68' Wissel Manchester United Wissel S. Shoretire voor A. Diallo Manchester United
77' Wissel Young Boys Wissel S. Lauper voor M. Camara Young Boys
79' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor S. Shoretire Manchester United
87' Wissel Young Boys Wissel N. Maier voor E. Meschack Young Boys
89' Wissel Manchester United Wissel Z. Iqbal voor J. Lingard Manchester United
89' Wissel Manchester United Wissel C. Savage voor J. Mata Manchester United
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Young Boys
Opstellingen Manchester United - Young Boys
De opstellingen van Manchester United en Young Boys zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester United gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Young Boys zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.