Nabeschouwing Salernitana - Sampdoria (4-0) || Coppa Italia 2023/2024

Dinsdag 31 oktober 2023 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2023/2024 neemt Salernitana het dinsdag 31 oktober 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Sampdoria (4-0)

Het Coppa Italia duel tussen Salernitana en Sampdoria is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 4-0 overwinning voor Salernitana. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Chukwubuikem Ikwuemesi, waarmee Salernitana met 1-0 de leiding nam. Salernitana vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Loum Tchaouna op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Salernitana, waarmee Loum Tchaouna zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Salernitana in de 86e minuut, nadat Jovane Cabral de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Salernitana.

LIVE Salernitana - Sampdoria 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Salernitana Doelpunt Chukwubuikem Ikwuemesi met assist van Mateusz Legowski Salernitana 1-0
44' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor Simone Giordano Sampdoria
46' Doelpunt Salernitana Doelpunt Loum Tchaouna met assist van Chukwubuikem Ikwuemesi Salernitana 2-0
53' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor Fabio Depaoli Sampdoria
64' Wissel Salernitana Wissel Jovane Cabral voor Erik Botheim Salernitana
65' Wissel Sampdoria Wissel Marco Delle Monache voor Antonino La Gumina Sampdoria
65' Wissel Salernitana Wissel Simy voor Chukwubuikem Ikwuemesi Salernitana
67' Doelpunt Salernitana Doelpunt Loum Tchaouna met assist van Giulio Maggiore Salernitana 3-0
69' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor Daniele Ghilardi Sampdoria
77' Wissel Salernitana Wissel Grigoris Kastanos voor Loum Tchaouna Salernitana
78' Wissel Salernitana Wissel Pasquale Mazzocchi voor Lorenzo Pirola  Salernitana
80' Wissel Sampdoria Wissel Pajtim Kasami voor Simone Panada Sampdoria
81' Wissel Sampdoria Wissel Hugo Buyla Sam voor Daniele Ghilardi Sampdoria
81' Wissel Sampdoria Wissel Andrea Conti voor Fabio Depaoli Sampdoria
81' Wissel Salernitana Wissel Agustín Martegani voor Giulio Maggiore Salernitana
86' Doelpunt Salernitana Doelpunt Jovane Cabral met assist van Simy Salernitana 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Sampdoria
Opstellingen Salernitana - Sampdoria
De opstellingen van Salernitana en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salernitana gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Andrea Pirlo
Voorbeschouwing Salernitana - Sampdoria

Salernitana en Sampdoria spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salernitana en Sampdoria in de Coppa Italia vond plaats op 27 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sampdoria. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sampdoria favoriet. 1 keer wist de ploeg van Salernitana te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Salernitana. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.