Nabeschouwing FC Twente - FC Volendam (5-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 15 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Twente het vrijdag 15 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede.

Via de FC Twente - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - FC Volendam (5-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Twente en FC Volendam is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 5-0 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Javier Espinosa, waarmee FC Twente met 1-0 de leiding nam. FC Twente vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ricardinho op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut volgde een derde treffer van FC Twente, waarmee P. Bijen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Twente geen gas terug, waardoor in de 35e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Aitor Cantalapiedra. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor FC Twente. Deze werd gescoord door J. Oosterwijk in de 75e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin van den Kerkhof en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van FC Twente.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - FC Volendam
Goals
5
0
Balbezit
64%
36%
Schoten totaal
11
7
Schoten op doel
8
3
Aanvallen
124
85
Gevaarlijke aanvallen
79
33
Corners
6
3
Wissels
3
3
LIVE FC Twente - FC Volendam 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt FC Twente Doelpunt Javier Espinosa met assist van T. Boere FC Twente 1-0
14' Doelpunt FC Twente Doelpunt Ricardinho FC Twente 2-0
29' Wissel FC Twente Wissel F. Friday voor T. Boere FC Twente
33' Doelpunt FC Twente Doelpunt P. Bijen FC Twente 3-0
35' Doelpunt FC Twente Doelpunt Aitor Cantalapiedra met assist van J. Oosterwijk FC Twente 4-0
46' Wissel FC Volendam Wissel E. Schouten voor B. Deul FC Volendam
60' Wissel FC Twente Wissel J. van der Heyden voor W. Brama FC Twente
62' Wissel FC Volendam Wissel G. Smal voor M. Betti FC Volendam
72' Wissel FC Twente Wissel R. Zekhnini voor Aitor Cantalapiedra FC Twente
75' Doelpunt FC Twente Doelpunt J. Oosterwijk met assist van F. Friday FC Twente 5-0
76' Wissel FC Volendam Wissel A. Berenstein voor C. Peters FC Volendam
Opstellingen FC Twente - FC Volendam
De opstellingen van FC Twente en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal FC Volendam
# Speler Pos.
1 Jordi van Stappershoef K
3 Ties Evers V
2 Robin Schouten V
5 Mohamed Betti V
4 Marco Tol V
10 Boy Deul M
8 Gerry Vlak M
6 Jari Vlak M
9 Cas Peters A
11 Rodney Antwi A
7 Nick Doodeman A
Wissels FC Volendam
# Speler Pos.
16 Nordin Bakker K
22 Mitchel Michaelis K
12 Gijs Smal V
13 Mike Eerdhuijzen V
14 Erik Schouten V
18 Paul Kok V
15 Nick Runderkamp M
17 Anthony Berenstein A
19 Martijn Kaars A
20 Dani van der Moot A
Voorbeschouwing FC Twente - FC Volendam

FC Twente en FC Volendam treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin van den Kerkhof en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Twente en FC Volendam elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Twente 0
Winst FC Volendam 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Twente op een 1e positie staat, terwijl we FC Volendam terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Twente - FC Volendam Opstelling FC Twente Opstelling FC Volendam Live FC Twente - FC Volendam Live FC Twente - FC Volendam kijken FC Twente - FC Volendam kijken Live FC Twente - FC Volendam stream FC Twente - FC Volendam Fox Sports Nabeschouwing FC Twente - FC Volendam Uitslag FC Twente - FC Volendam Statistieken FC Twente - FC Volendam Eerste Divisie 2018/2019 FC Twente - FC Volendam wedden FC Twente - FC Volendam gokken FC Twente - FC Volendam Unibet