Nabeschouwing Barnsley - Barrow (5-4) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 8 januari 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Barnsley het zaterdag 8 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barrow. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Barrow live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Barrow (5-4)

Het FA Cup duel tussen Barnsley en Barrow is onder leiding van scheidsrechter Ross Joyce geëindigd in een 5-4 overwinning voor Barnsley.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door M. Andersen, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. In de 38e minuut moest T. Beadling van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Ross Joyce een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Barrow verder met een speler minder. In de 42e werd de voorsprong voor Barnsley verdubbeld dankzij een doelpunt van J. Williams.

In de 61e minuut was het Barrow dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van O. Banks. Na 78 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Driscoll-Glennon de 2-2 maakte namens Barrow. Barnsley kwam op voorsprong nadat D. Cole de 3-2 wist te maken na 83 minuten. In de 86e minuut viel even later opnieuw een doelpunt. Het was J. Jones die de score op 3-3 zette en daarmee Barrow weer op gelijke hoogte bracht. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 88 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van Barnsley. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van C. Morris die de stand in de wedstrijd op 4-3 zette. Het volgende doelpunt viel in de 90e minuut en werd gescoord door J. Kay van Barrow. Het betekende de 4-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ross Joyce bij een 5-4 eindstand in het voordeel van Barnsley.

LIVE Barnsley - Barrow 5-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Barrow teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Barnsley Doelpunt M. Andersen met assist van C. Styles Barnsley 1-0
31' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor C. Styles Barnsley
32' Wissel Barrow Wissel J. Kay voor D. Sea Barrow
38' Rode kaart Barrow Rode kaart voor T. Beadling Barrow
42' Doelpunt Barnsley Doelpunt J. Williams Barnsley 2-0
58' Wissel Barrow Wissel L. James voor J. Stevens Barrow
60' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor J. Moon Barnsley
61' Doelpunt Barrow Doelpunt O. Banks Barrow 2-1
65' Wissel Barnsley Wissel C. Morris voor V. Adeboyejo Barnsley
65' Wissel Barnsley Wissel W. Hondermarck voor J. Moon Barnsley
68' Gele kaart Barrow Gele kaart voor O. Banks Barrow
78' Doelpunt Barrow Doelpunt A. Driscoll-Glennon met assist van L. James Barrow 2-2
83' Doelpunt Barnsley Doelpunt D. Cole met assist van L. Kitching Barnsley 3-2
86' Doelpunt Barrow Doelpunt J. Jones met assist van R. Hutton Barrow 3-3
87' Wissel Barrow Wissel J. Devitt voor T. White Barrow
87' Wissel Barrow Wissel F. Arthur voor O. Banks Barrow
88' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Morris met assist van R. Palmer Barnsley 4-3
90' Doelpunt Barrow Doelpunt J. Kay met assist van L. James Barrow 4-4
102' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Morris Barnsley 5-4
105' Wissel Barrow Wissel C. Brown voor A. Driscoll-Glennon Barrow
105' Wissel Barnsley Wissel J. Ackroyd voor R. Palmer Barnsley
115' Gele kaart Barrow Gele kaart voor F. Arthur Barrow
122' Gele kaart Barrow Gele kaart voor J. Devitt Barrow
122' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor C. Morris Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Barrow
Opstellingen Barnsley - Barrow
De opstellingen van Barnsley en Barrow zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Barrow zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.