Nabeschouwing Bradford City - Exeter City (1-1) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Bradford City het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Exeter City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Utilita Energy Stadium in Bradford.

Via de Bradford City - Exeter City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bradford City - Exeter City (1-1)

De FA Cup 2021/2022 wedstrijd tussen Bradford City en Exeter City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door T. Robinson, waarmee Bradford City met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Exeter City het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 86e minuut was het namelijk S. Nombe die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bradford City - Exeter City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bradford City - Exeter City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Bradford City Doelpunt T. Robinson met assist van C. Vernam Bradford City 1-0
30' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor L. Sutton Bradford City
46' Wissel Exeter City Wissel J. Grounds voor G. Ray Exeter City
56' Wissel Exeter City Wissel O. Edwards voor C. Daniel Exeter City
56' Wissel Exeter City Wissel T. Dieng voor N. Atangana Exeter City
56' Wissel Exeter City Wissel J. Key voor J. Caprice Exeter City
60' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor O. Edwards Exeter City
68' Wissel Bradford City Wissel C. Cooke voor C. Vernam Bradford City
69' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor J. Grounds Exeter City
73' Wissel Exeter City Wissel J. Sparkes voor A. Hartridge Exeter City
77' Wissel Bradford City Wissel L. Angol voor T. Robinson Bradford City
81' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor P. Sweeney Exeter City
86' Doelpunt Exeter City Doelpunt S. Nombe met assist van J. Key Exeter City 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Bradford City - Exeter City
Opstellingen Bradford City - Exeter City
De opstellingen van Bradford City en Exeter City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bradford City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Exeter City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.