Nabeschouwing Bristol City - Fulham (0-1) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 8 januari 2022 - 13:30 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Bristol City het zaterdag 8 januari 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Fulham (0-1)

Het FA Cup duel tussen Bristol City en Fulham is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 0-1 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 105e minuut door H. Wilson, waarmee Fulham met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Moss, waardoor Fulham de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Bristol City - Fulham 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Fulham Gele kaart voor F. Carvalho Fulham
65' Gele kaart Fulham Gele kaart voor T. Francois Fulham
70' Wissel Fulham Wissel A. Mitrović voor Rodrigo Muniz Fulham
71' Wissel Bristol City Wissel J. Dasilva voor A. King Bristol City
71' Wissel Fulham Wissel H. Reed voor T. Francois Fulham
71' Wissel Fulham Wissel N. Kebano voor Domingos Quina Fulham
78' Wissel Bristol City Wissel K. Palmer voor A. Benarous Bristol City
86' Wissel Fulham Wissel T. Cairney voor F. Carvalho Fulham
89' Wissel Bristol City Wissel A. Semenyo voor C. Martin Bristol City
90' Wissel Bristol City Wissel T. Conway voor N. Wells Bristol City
90' Wissel Fulham Wissel H. Wilson voor N. Chalobah Fulham
105' Doelpunt Fulham Doelpunt H. Wilson met assist van N. Kebano Fulham 0-1
105' Wissel Bristol City Wissel A. Weimann voor A. Scott Bristol City
120' Gele kaart Fulham Gele kaart voor T. Cairney Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Fulham
Opstellingen Bristol City - Fulham
De opstellingen van Bristol City en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.