Nabeschouwing Bristol Rovers - Oxford United (4-3) || FA Cup 2021/2022

Dinsdag 16 november 2021 - 20:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Bristol Rovers het dinsdag 16 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Oxford United (4-3)

Het FA Cup duel tussen Bristol Rovers en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 4-3 overwinning voor Bristol Rovers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door S. Finley, waarmee Bristol Rovers met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van M. Taylor in de 57e minuut zorgde er even later voor dat Oxford United weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 91e minuut zette B. Bodin zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Oxford United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Oxford United vergroot nadat S. Seddon de 1-3 wist te scoren. In de 110e minuut kwam Bristol Rovers weer dichterbij, nadat S. Spence de stand terug wist te brengen naar 2-3. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 115e minuut was het A. Collins die Bristol Rovers toch nog op gelijke hoogte bracht, nadat deze in blessuretijd 3-3 scoorde. Waar iedereen dacht dat de wedstrijd hiermee zou eindigen in een gelijkspel, was het uiteindelijk Bristol Rovers dat er toch nog met de winst vandoor zou gaan. Diep in de blessuretijd was S. Spence de gevierde man die de 4-3 maakte en zo zijn ploeg op het laatste moment toch nog aan drie punten hielp.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Neil Hair bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Bristol Rovers.

LIVE Bristol Rovers - Oxford United 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor H. Kane Oxford United
38' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor B. Bodin Oxford United
48' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt S. Finley Bristol Rovers 1-0
50' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Evans Bristol Rovers
54' Wissel Oxford United Wissel J. Henry voor H. Kane Oxford United
55' Wissel Oxford United Wissel M. Taylor voor D. Agyei Oxford United
55' Wissel Oxford United Wissel S. Long voor J. Thorniley Oxford United
57' Penalty Oxford United Penalty M. Taylor Oxford United 1-1
71' Wissel Oxford United Wissel S. Seddon voor M. Sykes Oxford United
73' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Grant voor L. Thomas Bristol Rovers
80' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Collins voor S. Nicholson Bristol Rovers
91' Doelpunt Oxford United Doelpunt B. Bodin Oxford United 1-2
93' Doelpunt Oxford United Doelpunt S. Seddon met assist van M. Taylor Oxford United 1-3
97' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Spence voor Z. Westbrooke Bristol Rovers
97' Wissel Bristol Rovers Wissel R. Jones voor A. Evans Bristol Rovers
98' Wissel Bristol Rovers Wissel P. Martinez voor S. Finley Bristol Rovers
107' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor S. Spence Bristol Rovers
110' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt S. Spence Bristol Rovers 2-3
115' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt A. Collins Bristol Rovers 3-3
118' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt S. Spence Bristol Rovers 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Oxford United
Opstellingen Bristol Rovers - Oxford United
De opstellingen van Bristol Rovers en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Oxford United zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.