Nabeschouwing Carlisle United - Horsham (2-0) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Carlisle United het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Horsham. De wedstrijd wordt gespeeld in Brunton Park in Carlisle.

Via de Carlisle United - Horsham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Carlisle United - Horsham (2-0)

Het FA Cup duel tussen Carlisle United en Horsham is onder leiding van scheidsrechter Lewis Smith geëindigd in een 2-0 overwinning voor Carlisle United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door B. Young, waarmee Carlisle United met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Carlisle United opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het Z. Clough die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Carlisle United.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Carlisle United.

LIVE Carlisle United - Horsham 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Carlisle United - Horsham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Horsham Gele kaart voor L. Harding Horsham
49' Wissel Horsham Wissel S. Fenelon voor E. Dsane Horsham
58' Gele kaart Horsham Gele kaart voor W. Miles Horsham
61' Wissel Carlisle United Wissel B. Young voor T. Abrahams Carlisle United
62' Wissel Carlisle United Wissel S. Fishburn voor L. Alessandra Carlisle United
69' Doelpunt Carlisle United Doelpunt B. Young met assist van J. Armer Carlisle United 1-0
75' Wissel Horsham Wissel D. Dudley voor W. Miles Horsham
75' Wissel Horsham Wissel L. Rodrigues voor C. Harris Horsham
76' Wissel Horsham Wissel T. Richards voor S. Metcalf Horsham
78' Wissel Carlisle United Wissel T. Charters voor J. Gibson Carlisle United
78' Wissel Horsham Wissel C. Smith voor R. OToole Horsham
90' Doelpunt Carlisle United Doelpunt Z. Clough met assist van B. Young Carlisle United 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Carlisle United - Horsham
Opstellingen Carlisle United - Horsham
De opstellingen van Carlisle United en Horsham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Carlisle United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Horsham zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.