Nabeschouwing Chesterfield - Southend United (3-1) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Chesterfield het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southend United. De wedstrijd wordt gespeeld in Technique Stadium in Chesterfield.

Via de Chesterfield - Southend United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chesterfield - Southend United (3-1)

Het FA Cup duel tussen Chesterfield en Southend United is onder leiding van scheidsrechter Scott Simpson geëindigd in een 3-1 overwinning voor Chesterfield. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Southend United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van R. Murphy. Chesterfield kwam in de 6e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Khan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 14e minuut zette L. Croll zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Chesterfield de leiding in de wedstrijd nam.

Na 79 minuten werd de voorsprong voor Chesterfield vergroot nadat K. Tshimanga de 3-1 wist te scoren. Southend United kreeg een penalty toegewezen in de 93e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond S. Dalby die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 3-1 tussenstand op het scorebord bleef staan. Na 97 minuten werd Z. Brunt van Southend United met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. In de 97e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het C. Miller van Chesterfield die voortijdig moest vertrekken.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Chesterfield.

LIVE Chesterfield - Southend United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chesterfield - Southend United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Southend United Doelpunt R. Murphy met assist van S. Dalby Southend United 0-1
6' Doelpunt Chesterfield Doelpunt S. Khan met assist van C. Miller Chesterfield 1-1
14' Doelpunt Chesterfield Doelpunt L. Croll Chesterfield 2-1
48' Gele kaart Chesterfield Gele kaart voor S. Payne Chesterfield
64' Wissel Chesterfield Wissel J. Kellermann voor S. Khan Chesterfield
66' Wissel Chesterfield Wissel N. Tyson voor S. Payne Chesterfield
71' Gele kaart Chesterfield Gele kaart voor J. King Chesterfield
73' Wissel Southend United Wissel M. Rush voor N. Ferguson Southend United
76' Wissel Chesterfield Wissel K. Tshimanga voor L. Mandeville Chesterfield
76' Wissel Chesterfield Wissel C. Weston voor J. McCourt Chesterfield
79' Doelpunt Chesterfield Doelpunt K. Tshimanga Chesterfield 3-1
79' Wissel Southend United Wissel L. Walsh voor R. Howard Southend United
85' Gele kaart Chesterfield Gele kaart voor C. Weston Chesterfield
87' Wissel Southend United Wissel M. Dennis voor R. Murphy Southend United
93' Penalty gemist Southend United Penalty gemist S. Dalby Southend United
97' Rode kaart Southend United Rode kaart voor Z. Brunt Southend United
97' Rode kaart Chesterfield Rode kaart voor C. Miller Chesterfield
Video hoogtepunten en samenvatting Chesterfield - Southend United
Opstellingen Chesterfield - Southend United
De opstellingen van Chesterfield en Southend United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chesterfield gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Southend United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.