Nabeschouwing Corinthian-Casuals - St Albans City (1-1) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Corinthian-Casuals het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St Albans City. De wedstrijd wordt gespeeld in King George's Field (Surbiton, London) in Surbiton, London.

Via de Corinthian-Casuals - St Albans City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Corinthian-Casuals - St Albans City (1-1)

De FA Cup 2021/2022 wedstrijd tussen Corinthian-Casuals en St Albans City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door A. Bendle, waarmee Corinthian-Casuals met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat St Albans City het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk D. Diedhiou die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Corinthian-Casuals - St Albans City
1
1
LIVE Corinthian-Casuals - St Albans City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Corinthian-Casuals - St Albans City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

72' Doelpunt Corinthian-Casuals Doelpunt A. Bendle Corinthian-Casuals 1-0
90' Doelpunt St Albans City Doelpunt D. Diedhiou St Albans City 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Corinthian-Casuals - St Albans City
Opstellingen Corinthian-Casuals - St Albans City

Voorbeschouwing Corinthian-Casuals - St Albans City

Corinthian-Casuals en St Albans City spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Corinthian-Casuals en St Albans City in de FA Cup vond plaats op 6 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor St Albans City. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is St Albans City favoriet. 1 keer wist de ploeg van Corinthian-Casuals te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Corinthian-Casuals. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.