Nabeschouwing Crawley Town - Tranmere Rovers (0-1) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Crawley Town het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Tranmere Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in The People's Pension Stadium in Crawley.

Via de Crawley Town - Tranmere Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crawley Town - Tranmere Rovers (0-1)

Het FA Cup duel tussen Crawley Town en Tranmere Rovers is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 0-1 overwinning voor Tranmere Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door C. McManaman, waarmee Tranmere Rovers met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Tranmere Rovers.

LIVE Crawley Town - Tranmere Rovers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crawley Town - Tranmere Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor E. Nevitt Tranmere Rovers
25' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor A. Davies Crawley Town
38' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt C. McManaman Tranmere Rovers 0-1
69' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor K. Appiah Crawley Town
71' Wissel Crawley Town Wissel W. Ferry voor J. Powell Crawley Town
71' Wissel Crawley Town Wissel T. Frost voor A. Davies Crawley Town
73' Wissel Tranmere Rovers Wissel S. Foley voor L. Feeney Tranmere Rovers
79' Wissel Tranmere Rovers Wissel T. Davies voor R. Watson Tranmere Rovers
81' Wissel Tranmere Rovers Wissel E. Dieseruvwe voor E. Nevitt Tranmere Rovers
89' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor L. Francillette Crawley Town
89' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor P. Clarke Tranmere Rovers
91' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor E. Dieseruvwe Tranmere Rovers
91' Wissel Crawley Town Wissel A. Bansal-McNulty voor A. Nadesan Crawley Town
Video hoogtepunten en samenvatting Crawley Town - Tranmere Rovers
Opstellingen Crawley Town - Tranmere Rovers
De opstellingen van Crawley Town en Tranmere Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crawley Town gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Tranmere Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.