Nabeschouwing Dover Athletic - Yate Town (1-1) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Dover Athletic het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Yate Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Perrys Crabble Stadium in Dover.

Via de Dover Athletic - Yate Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dover Athletic - Yate Town (1-1)

De FA Cup 2021/2022 wedstrijd tussen Dover Athletic en Yate Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door O. Mehew, waarmee Yate Town met 0-1 de leiding nam. Dover Athletic kwam na 61 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Miller, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 81e minuut moest Dover Athletic verder met een man minder nadat R. Johnson een rode kaart had gekregen. Het lukte Yate Town in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Dover Athletic - Yate Town
1
1
LIVE Dover Athletic - Yate Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dover Athletic - Yate Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Yate Town Doelpunt O. Mehew Yate Town 0-1
61' Doelpunt Dover Athletic Doelpunt R. Miller Dover Athletic 1-1
81' Rode kaart Dover Athletic Rode kaart voor R. Johnson Dover Athletic