Nabeschouwing Fleetwood Town - Burton Albion (1-2) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Fleetwood Town het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Burton Albion (1-2)

Het FA Cup duel tussen Fleetwood Town en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Tom Reeves geëindigd in een 1-2 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. Garner, waarmee Fleetwood Town met 1-0 de leiding nam. Burton Albion kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Powell, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette D. Jebbison zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Burton Albion de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tom Reeves, waardoor Burton Albion een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Fleetwood Town - Burton Albion 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt J. Garner met assist van S. Morris Fleetwood Town 1-0
14' Doelpunt Burton Albion Doelpunt J. Powell met assist van M. Mancienne Burton Albion 1-1
66' Wissel Fleetwood Town Wissel D. Batty voor C. Camps Fleetwood Town
70' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor T. Clarke Fleetwood Town
76' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Johnson voor C. McLaughlin Fleetwood Town
76' Wissel Fleetwood Town Wissel G. Garner voor C. Morton Fleetwood Town
77' Doelpunt Burton Albion Doelpunt D. Jebbison Burton Albion 1-2
85' Wissel Burton Albion Wissel O. Patrick voor D. Jebbison Burton Albion
85' Wissel Burton Albion Wissel A. Amadi-Holloway voor K. Hemmings Burton Albion
88' Wissel Fleetwood Town Wissel R. Edmondson voor J. Garner Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Burton Albion
Opstellingen Fleetwood Town - Burton Albion
De opstellingen van Fleetwood Town en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.