Nabeschouwing Gillingham - Cheltenham Town (1-1) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 15:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Gillingham het zaterdag 6 november 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Cheltenham Town (1-1)

De FA Cup 2021/2022 wedstrijd tussen Gillingham en Cheltenham Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door M. Pollock, waarmee Cheltenham Town met 0-1 de leiding nam. Gillingham kwam na 59 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. Sithole, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Gillingham - Cheltenham Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt M. Pollock met assist van C. Hussey Cheltenham Town 0-1
36' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor R. Jackson Gillingham
46' Wissel Gillingham Wissel G. Sithole voor D. Adshead Gillingham
54' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor E. Chapman Cheltenham Town
56' Wissel Gillingham Wissel B. Akehurst voor R. McKenzie Gillingham
59' Doelpunt Gillingham Doelpunt G. Sithole met assist van R. Jackson Gillingham 1-1
67' Wissel Cheltenham Town Wissel L. Sercombe voor A. May Cheltenham Town
72' Wissel Gillingham Wissel J. Akinde voor R. Bennett Gillingham
76' Wissel Cheltenham Town Wissel K. Joseph voor C. Norton Cheltenham Town
77' Wissel Cheltenham Town Wissel D. Crowley voor K. Vassell Cheltenham Town
80' Wissel Gillingham Wissel H. Lintott voor R. Jackson Gillingham
84' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor S. Long Cheltenham Town
90' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor J. Tucker Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Cheltenham Town
Opstellingen Gillingham - Cheltenham Town
De opstellingen van Gillingham en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.