Nabeschouwing Halifax Town - Maidenhead United (7-4) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Halifax Town het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Maidenhead United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Shay Stadium in Halifax.

Via de Halifax Town - Maidenhead United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Halifax Town - Maidenhead United (7-4)

Het FA Cup duel tussen Halifax Town en Maidenhead United is onder leiding van scheidsrechter Jacob Miles geëindigd in een 7-4 overwinning voor Halifax Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-4 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door T. Warren, waarmee Halifax Town met 1-0 de leiding nam. Maidenhead United kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Kelly, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 17e minuut zette M. Warburton zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Halifax Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 20 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat E. Acquah de 2-2 maakte voor Maidenhead United. Halifax Town leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 37 minuten op voorsprong na een goal van K. Spence: 3-2. In de 42e minuut was het B. Waters van Halifax Town wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Maidenhead United om te scoren. In de 44e minuut zette E. Acquah de stand op 4-3 in het voordeel van Maidenhead United. In de 56e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door J. Slew van Halifax Town die daarmee tekende voor de 5-3. In de 59e minuut en werd het 6-3 via B. Waters speler Halifax Town. Hiermee hield het nog steeds niet op. Uiteindelijk zouden er nog 2 doelpunten gemaakt worden in deze zeer productieve wedstrijd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jacob Miles en eindigde de wedstrijd dus met een 7-4 stand in het voordeel van Halifax Town.

LIVE Halifax Town - Maidenhead United 7-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Halifax Town - Maidenhead United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Halifax Town Doelpunt T. Warren met assist van M. Warburton Halifax Town 1-0
13' Doelpunt Maidenhead United Doelpunt J. Kelly Maidenhead United 1-1
17' Doelpunt Halifax Town Doelpunt M. Warburton met assist van B. Waters Halifax Town 2-1
20' Doelpunt Maidenhead United Doelpunt E. Acquah met assist van J. Holden Maidenhead United 2-2
37' Doelpunt Halifax Town Doelpunt K. Spence Halifax Town 3-2
42' Doelpunt Halifax Town Doelpunt B. Waters met assist van J. Slew Halifax Town 4-2
44' Doelpunt Maidenhead United Doelpunt E. Acquah Maidenhead United 4-3
46' Wissel Maidenhead United Wissel A. Burley voor C. Adams Maidenhead United
48' Gele kaart Maidenhead United Gele kaart voor A. Burley Maidenhead United
51' Gele kaart Halifax Town Gele kaart voor T. Warren Halifax Town
56' Doelpunt Halifax Town Doelpunt J. Slew met assist van B. Waters Halifax Town 5-3
59' Doelpunt Halifax Town Doelpunt B. Waters met assist van J. Vale Halifax Town 6-3
61' Doelpunt Maidenhead United Doelpunt J. Kelly Maidenhead United 6-4
63' Wissel Maidenhead United Wissel D. Sparkes voor S. Barratt Maidenhead United
67' Wissel Halifax Town Wissel L. Summerfield voor M. Warburton Halifax Town
67' Wissel Maidenhead United Wissel N. Blissett voor J. Kelly Maidenhead United
71' Wissel Halifax Town Wissel E. Newby voor J. Vale Halifax Town
73' Doelpunt Halifax Town Doelpunt E. Newby Halifax Town 7-4
74' Wissel Maidenhead United Wissel D. Asonganyi voor R. Upward Maidenhead United
74' Wissel Maidenhead United Wissel R. Smith voor E. Acquah Maidenhead United
79' Gele kaart Halifax Town Gele kaart voor L. Summerfield Halifax Town
80' Wissel Halifax Town Wissel J. Swaby-Neavin voor T. Warren Halifax Town
90' Gele kaart Maidenhead United Gele kaart voor D. Sparkes Maidenhead United
Video hoogtepunten en samenvatting Halifax Town - Maidenhead United
Opstellingen Halifax Town - Maidenhead United
De opstellingen van Halifax Town en Maidenhead United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Halifax Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Maidenhead United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.