Nabeschouwing Hartlepool United - Wycombe Wanderers (2-2) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Hartlepool United het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Northern Gas and Power Stadium in Hartlepool.

Via de Hartlepool United - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartlepool United - Wycombe Wanderers (2-2)

De FA Cup 2021/2022 wedstrijd tussen Hartlepool United en Wycombe Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door M. Cullen, waarmee Hartlepool United met 1-0 de leiding nam. Wycombe Wanderers kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Forino-Joseph, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette L. Molyneux zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hartlepool United de leiding in de wedstrijd nam.

J. Jacobson zette Wycombe Wanderers even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Darren Drysdale toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Hartlepool United - Wycombe Wanderers 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartlepool United - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt Hartlepool United Doelpunt M. Cullen met assist van M. Daly Hartlepool United 1-0
63' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt C. Forino-Joseph met assist van C. Thompson Wycombe Wanderers 1-1
65' Doelpunt Hartlepool United Doelpunt L. Molyneux met assist van M. Daly Hartlepool United 2-1
69' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
70' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Mehmeti voor S. Kaikai Wycombe Wanderers
70' Wissel Wycombe Wanderers Wissel J. Scowen voor D. Gape Wycombe Wanderers
71' Gele kaart Hartlepool United Gele kaart voor M. Daly Hartlepool United
72' Gele kaart Hartlepool United Gele kaart voor J. Mitchell Hartlepool United
74' Penalty Wycombe Wanderers Penalty J. Jacobson Wycombe Wanderers 2-2
76' Wissel Hartlepool United Wissel M. Shelton voor G. Holohan Hartlepool United
77' Wissel Hartlepool United Wissel J. Grey voor M. Cullen Hartlepool United
78' Gele kaart Hartlepool United Gele kaart voor G. Liddle Hartlepool United
83' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Obita Wycombe Wanderers
84' Wissel Wycombe Wanderers Wissel B. Hanlan voor S. Vokes Wycombe Wanderers
85' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Horgan Wycombe Wanderers
92' Wissel Hartlepool United Wissel O. Odusina voor R. Ogle Hartlepool United
92' Wissel Wycombe Wanderers Wissel T. De Barr voor D. Horgan Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Hartlepool United - Wycombe Wanderers
Opstellingen Hartlepool United - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Hartlepool United en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartlepool United gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.