Nabeschouwing Leyton Orient - Tranmere Rovers (4-0) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 4 december 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Leyton Orient het zaterdag 4 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Tranmere Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Brisbane Road in London.

Via de Leyton Orient - Tranmere Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leyton Orient - Tranmere Rovers (4-0)

Het FA Cup duel tussen Leyton Orient en Tranmere Rovers is onder leiding van scheidsrechter James Oldham geëindigd in een 4-0 overwinning voor Leyton Orient. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door H. Smith, waarmee Leyton Orient met 1-0 de leiding nam. Leyton Orient vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Beckles op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Leyton Orient vervolgens op 3-0. Het was A. Drinan die vanaf 11 meter wist te scoren in de 60e minuut.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Leyton Orient in de 83e minuut, nadat H. Smith de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Leyton Orient.

LIVE Leyton Orient - Tranmere Rovers 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leyton Orient - Tranmere Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt H. Smith met assist van H. Kyprianou Leyton Orient 1-0
36' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt O. Beckles met assist van A. Drinan Leyton Orient 2-0
43' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor J. Spearing Tranmere Rovers
48' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor J. Dacres-Cogley Tranmere Rovers
46' Wissel Tranmere Rovers Wissel S. Foley voor J. Spearing Tranmere Rovers
46' Wissel Tranmere Rovers Wissel R. Watson voor J. Hawkes Tranmere Rovers
55' Wissel Leyton Orient Wissel D. Pratley voor C. Clay Leyton Orient
56' Wissel Tranmere Rovers Wissel C. McManaman voor C. MacDonald Tranmere Rovers
56' Wissel Tranmere Rovers Wissel E. Dieseruvwe voor N. Maynard Tranmere Rovers
59' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor N. Knight-Percival Tranmere Rovers
60' Penalty Leyton Orient Penalty A. Drinan Leyton Orient 3-0
69' Wissel Leyton Orient Wissel M. Young voor D. Kemp Leyton Orient
71' Wissel Tranmere Rovers Wissel E. Nevitt voor P. Glatzel Tranmere Rovers
83' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt H. Smith met assist van H. Kyprianou Leyton Orient 4-0
85' Wissel Leyton Orient Wissel D. Happe voor S. Ogie Leyton Orient
Video hoogtepunten en samenvatting Leyton Orient - Tranmere Rovers
Opstellingen Leyton Orient - Tranmere Rovers
De opstellingen van Leyton Orient en Tranmere Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leyton Orient gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Tranmere Rovers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.