Nabeschouwing Luton Town - Harrogate Town (4-0) || FA Cup 2021/2022

Zondag 9 januari 2022 - 13:30 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Luton Town het zondag 9 januari 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Harrogate Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Harrogate Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Harrogate Town (4-0)

Het FA Cup duel tussen Luton Town en Harrogate Town is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 4-0 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door E. Adebayo, waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. Luton Town vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Jerome op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Luton Town, waarmee K. Naismith zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Luton Town in de 88e minuut, nadat L. Berry de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Luton Town.

LIVE Luton Town - Harrogate Town 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Harrogate Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Adebayo met assist van C. Jerome Luton Town 1-0
33' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor H. Lansbury Luton Town
50' Doelpunt Luton Town Doelpunt C. Jerome Luton Town 2-0
52' Wissel Harrogate Town Wissel W. Burrell voor R. Fallowfield Harrogate Town
60' Wissel Luton Town Wissel L. Berry voor H. Lansbury Luton Town
61' Wissel Luton Town Wissel A. Campbell voor C. Jerome Luton Town
61' Wissel Harrogate Town Wissel J. Austerfield voor L. Kerry Harrogate Town
71' Wissel Luton Town Wissel P. Ruddock voor A. Bell Luton Town
71' Wissel Luton Town Wissel F. Onyedinma voor J. Clark Luton Town
77' Wissel Luton Town Wissel D. Hylton voor E. Adebayo Luton Town
82' Doelpunt Luton Town Doelpunt K. Naismith Luton Town 3-0
88' Doelpunt Luton Town Doelpunt L. Berry met assist van F. Onyedinma Luton Town 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Harrogate Town
Opstellingen Luton Town - Harrogate Town
De opstellingen van Luton Town en Harrogate Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Harrogate Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.