Nabeschouwing Maidenhead United - Hastings United (3-1) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur



In de FA Cup 2021/2022 neemt Maidenhead United het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hastings United. De wedstrijd wordt gespeeld in York Road Stadium in Maidenhead.

Via de Maidenhead United - Hastings United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maidenhead United - Hastings United (3-1)

Het FA Cup duel tussen Maidenhead United en Hastings United is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Maidenhead United. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Maidenhead United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van S. Barratt. Maidenhead United vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Ferdinand op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut wist Hastings United de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via K. Pogue.

Na 46 minuten werd de voorsprong voor Maidenhead United vergroot nadat N. Blissett de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Maidenhead United.

Wedstrijdstatistieken Maidenhead United - Hastings United
Goals
3
1
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
19
7
Schoten op doel
8
2
Aanvallen
102
99
Gevaarlijke aanvallen
79
57
Corners
9
1
Wissels
3
3
LIVE Maidenhead United - Hastings United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maidenhead United - Hastings United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Maidenhead United Doelpunt S. Barratt Maidenhead United 1-0
30' Doelpunt Maidenhead United Doelpunt K. Ferdinand Maidenhead United 2-0
33' Doelpunt Hastings United Doelpunt K. Pogue Hastings United 2-1
46' Doelpunt Maidenhead United Doelpunt N. Blissett Maidenhead United 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Maidenhead United - Hastings United
Opstellingen Maidenhead United - Hastings United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Maidenhead United - Hastings United

Maidenhead United en Hastings United spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Maidenhead United en Hastings United elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Maidenhead United 0
Winst Hastings United 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Maidenhead United - Hastings United Opstelling Maidenhead United Opstelling Hastings United Live Maidenhead United - Hastings United Live Maidenhead United - Hastings United kijken Maidenhead United - Hastings United kijken Live Maidenhead United - Hastings United stream Maidenhead United - Hastings United Fox Sports Nabeschouwing Maidenhead United - Hastings United Uitslag Maidenhead United - Hastings United Statistieken Maidenhead United - Hastings United FA Cup 2021/2022 Maidenhead United - Hastings United wedden Maidenhead United - Hastings United gokken Maidenhead United - Hastings United Unibet