Nabeschouwing Northampton Town - Cambridge United (2-2) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Northampton Town het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Sixfields Stadium in Northampton.

Via de Northampton Town - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Northampton Town - Cambridge United (2-2)

De FA Cup 2021/2022 wedstrijd tussen Northampton Town en Cambridge United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door K. Etete, waarmee Northampton Town met 1-0 de leiding nam. Cambridge United kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Smith, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 35e minuut zette P. Lewis zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Northampton Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 66 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Masterson de 2-2 maakte voor Cambridge United.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Northampton Town - Cambridge United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Northampton Town - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Northampton Town Doelpunt K. Etete met assist van F. Horsfall Northampton Town 1-0
12' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor F. Horsfall Northampton Town
14' Doelpunt Cambridge United Doelpunt S. Smith Cambridge United 1-1
35' Doelpunt Northampton Town Doelpunt P. Lewis met assist van K. Etete Northampton Town 2-1
46' Wissel Cambridge United Wissel J. Brophy voor S. Tracey Cambridge United
63' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor S. Smith Cambridge United
63' Wissel Cambridge United Wissel H. Knibbs voor B. Worman Cambridge United
63' Wissel Cambridge United Wissel J. Weir voor A. May Cambridge United
66' Doelpunt Cambridge United Doelpunt C. Masterson Cambridge United 2-2
74' Wissel Northampton Town Wissel D. Rose voor M. Pinnock Northampton Town
74' Wissel Northampton Town Wissel D. Connolly voor J. Sowerby Northampton Town
87' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor S. McWilliams Northampton Town
88' Wissel Northampton Town Wissel N. Kabamba voor S. Hoskins Northampton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Northampton Town - Cambridge United
Opstellingen Northampton Town - Cambridge United
De opstellingen van Northampton Town en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Northampton Town gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.