Nabeschouwing Notts County - Tamworth (4-0) || FA Cup 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 20:45 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Notts County het dinsdag 19 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Tamworth. De wedstrijd wordt gespeeld in Meadow Lane in Westbury.

Via de Notts County - Tamworth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Notts County - Tamworth (4-0)

Het FA Cup duel tussen Notts County en Tamworth is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Notts County. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door K. Mitchell, waarmee Notts County met 1-0 de leiding nam. Notts County vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Mitchell op een 2-0 voorsprong kwam te staan. M. Taylor dacht na 52 minuten te scoren voor Notts County, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 53e minuut volgde een derde treffer van Notts County, waarmee K. Wootton zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Notts County geen gas terug, waardoor in de 58e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van F. Vincent.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Notts County.

LIVE Notts County - Tamworth 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Notts County - Tamworth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Notts County Doelpunt K. Mitchell Notts County 1-0
49' Doelpunt Notts County Doelpunt K. Mitchell Notts County 2-0
52' Doelpunt Notts County Doelpunt M. Taylor met assist van J. Concannon Notts County
53' Doelpunt Notts County Doelpunt K. Wootton Notts County 3-0
58' Doelpunt Notts County Doelpunt F. Vincent Notts County 4-0
60' Wissel Tamworth Wissel D. Walters voor T. Waite Tamworth
63' Wissel Notts County Wissel J. OBrien voor Ruben Rodrigues Notts County
73' Wissel Tamworth Wissel B. Birch voor A. Forde Tamworth
74' Wissel Notts County Wissel A. Nemane voor D. Kelly-Evans Notts County
81' Wissel Notts County Wissel E. Sam voor F. Vincent Notts County
Video hoogtepunten en samenvatting Notts County - Tamworth
Opstellingen Notts County - Tamworth

Voorbeschouwing Notts County - Tamworth

Notts County en Tamworth spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Notts County en Tamworth in de FA Cup vond plaats op 16 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.