Nabeschouwing Oldham Athletic - Ipswich Town (1-2) || FA Cup 2021/2022

Dinsdag 16 november 2021 - 20:45 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Oldham Athletic het dinsdag 16 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Boundary Park in Oldham.

Via de Oldham Athletic - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oldham Athletic - Ipswich Town (1-2)

Het FA Cup duel tussen Oldham Athletic en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Carl Boyeson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door H. McGahey, waarmee Oldham Athletic met 1-0 de leiding nam. Ipswich Town kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Chaplin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette I. El Mizouni zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Ipswich Town de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carl Boyeson, waardoor Ipswich Town een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Oldham Athletic - Ipswich Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oldham Athletic - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Oldham Athletic Gele kaart voor J. Clarke Oldham Athletic
27' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor L. Woolfenden Ipswich Town
29' Doelpunt Oldham Athletic Doelpunt H. McGahey Oldham Athletic 1-0
36' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt C. Chaplin Ipswich Town 1-1
46' Wissel Ipswich Town Wissel C. Burgess voor L. Woolfenden Ipswich Town
59' Gele kaart Oldham Athletic Gele kaart voor D. Keillor-Dunn Oldham Athletic
68' Wissel Oldham Athletic Wissel J. Hopcutt voor D. Keillor-Dunn Oldham Athletic
69' Wissel Oldham Athletic Wissel S. Hart voor B. Couto Oldham Athletic
75' Wissel Ipswich Town Wissel K. Edwards voor R. Harper Ipswich Town
76' Wissel Ipswich Town Wissel K. Vincent-Young voor W. Burns Ipswich Town
81' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt I. El Mizouni Ipswich Town 1-2
84' Wissel Ipswich Town Wissel K. Jackson voor J. Pigott Ipswich Town
86' Wissel Oldham Athletic Wissel Z. Dearnley voor J. Clarke Oldham Athletic
86' Wissel Oldham Athletic Wissel N. Adams voor D. Bahamboula Oldham Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Oldham Athletic - Ipswich Town
Opstellingen Oldham Athletic - Ipswich Town
De opstellingen van Oldham Athletic en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oldham Athletic gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.