Nabeschouwing Peterborough United - Bristol Rovers (2-1) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 8 januari 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Peterborough United het zaterdag 8 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Bristol Rovers (2-1)

Het FA Cup duel tussen Peterborough United en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 2-1 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door S. Szmodics, waarmee Peterborough United met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van P. Coutts in de 30e minuut zorgde er even later voor dat Bristol Rovers weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 63e minuut zette B. Mumba zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Peterborough United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Davies, waardoor Peterborough United een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Peterborough United - Bristol Rovers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Peterborough United Doelpunt S. Szmodics met assist van R. Edwards Peterborough United 1-0
30' Penalty Bristol Rovers Penalty P. Coutts Bristol Rovers 1-1
46' Wissel Peterborough United Wissel B. Mumba voor J. Tomlinson Peterborough United
63' Doelpunt Peterborough United Doelpunt B. Mumba met assist van S. Szmodics Peterborough United 2-1
63' Wissel Bristol Rovers Wissel R. Jones voor T. Clarke Bristol Rovers
69' Wissel Bristol Rovers Wissel B. Pitman voor S. Spence Bristol Rovers
79' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor O. Norburn Peterborough United
88' Wissel Peterborough United Wissel J. Clarke-Harris voor H. Burrows Peterborough United
92' Wissel Peterborough United Wissel R. Jones voor S. Dembélé Peterborough United
93' Wissel Bristol Rovers Wissel M. Edwards voor L. Thomas Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Bristol Rovers
Opstellingen Peterborough United - Bristol Rovers
De opstellingen van Peterborough United en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.