Nabeschouwing Rochdale - Plymouth Argyle (1-2) || FA Cup 2021/2022

Zondag 5 december 2021 - 13:15 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Rochdale het zondag 5 december 2021 om 13:15 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Plymouth Argyle (1-2)

Het FA Cup duel tussen Rochdale en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Andrew Kitchen geëindigd in een 1-2 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door J. Garrick, waarmee Plymouth Argyle met 0-1 de leiding nam. Rochdale kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Morley, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette L. Jephcott zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Plymouth Argyle de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andrew Kitchen, waardoor Plymouth Argyle een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Rochdale - Plymouth Argyle 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt J. Garrick met assist van R. Broom Plymouth Argyle 0-1
37' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Wilson Plymouth Argyle
46' Wissel Rochdale Wissel A. White voor C. Grant Rochdale
55' Doelpunt Rochdale Doelpunt A. Morley met assist van J. Andrews Rochdale 1-1
55' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Law voor G. Cooper Plymouth Argyle
64' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor R. Law Plymouth Argyle
70' Wissel Plymouth Argyle Wissel Panutche Camará voor R. Broom Plymouth Argyle
73' Wissel Rochdale Wissel S. Dooley voor J. Andrews Rochdale
77' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Houghton Plymouth Argyle
84' Wissel Plymouth Argyle Wissel N. Ennis voor J. Garrick Plymouth Argyle
84' Wissel Plymouth Argyle Wissel L. Jephcott voor R. Hardie Plymouth Argyle
86' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt L. Jephcott Plymouth Argyle 1-2
89' Wissel Rochdale Wissel D. Cashman voor C. OKeeffe Rochdale
90' Wissel Rochdale Wissel G. Broadbent voor A. Morley Rochdale
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Plymouth Argyle
Opstellingen Rochdale - Plymouth Argyle
De opstellingen van Rochdale en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rochdale gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.