Nabeschouwing Rotherham United - Bromley (3-0) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Rotherham United het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bromley. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Bromley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Bromley (3-0)

Het FA Cup duel tussen Rotherham United en Bromley is onder leiding van scheidsrechter Declan Bourne geëindigd in een 3-0 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door B. Wiles, waarmee Rotherham United met 1-0 de leiding nam. Rotherham United vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Ladapo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut moest Bromley verder met een man minder nadat H. Mnoga een rode kaart had gekregen.

In de 80e minuut volgde een derde treffer van Rotherham United, waarmee W. Grigg zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Declan Bourne, waardoor Rotherham United een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Rotherham United - Bromley 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Bromley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Rotherham United Wissel B. Wiles voor H. Odoffin Rotherham United
19' Wissel Bromley Wissel J. Cawley voor B. Bingham Bromley
29' Gele kaart Bromley Gele kaart voor L. Trotter Bromley
43' Doelpunt Rotherham United Doelpunt B. Wiles met assist van O. Rathbone Rotherham United 1-0
47' Doelpunt Rotherham United Doelpunt F. Ladapo met assist van R. Wood Rotherham United 2-0
46' Wissel Bromley Wissel M. Cousins voor R. Charles-Cook Bromley
46' Wissel Bromley Wissel L. Dennis voor G. Alexander Bromley
46' Wissel Bromley Wissel H. Mnoga voor H. Forster Bromley
46' Wissel Rotherham United Wissel R. Edmonds-Green voor M. Ihiekwe Rotherham United
46' Wissel Bromley Wissel J. Arthurs voor L. Trotter Bromley
51' Rode kaart Bromley Rode kaart voor H. Mnoga Bromley
53' Wissel Rotherham United Wissel K. Sadlier voor C. Ogbene Rotherham United
60' Wissel Rotherham United Wissel T. Bola voor S. Ferguson Rotherham United
60' Wissel Rotherham United Wissel J. Kayode voor F. Ladapo Rotherham United
62' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor T. Bola Rotherham United
77' Wissel Bromley Wissel M. Sablier voor L. Coulson Bromley
80' Doelpunt Rotherham United Doelpunt W. Grigg met assist van T. Bola Rotherham United 3-0
81' Wissel Bromley Wissel F. Lovatt voor M. Cheek Bromley
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Bromley
Opstellingen Rotherham United - Bromley
De opstellingen van Rotherham United en Bromley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Bromley zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.