Nabeschouwing Stockport County - Stamford (3-0) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Stockport County het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stamford. De wedstrijd wordt gespeeld in Edgeley Park in Stockport.

Via de Stockport County - Stamford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stockport County - Stamford (3-0)

Het FA Cup duel tussen Stockport County en Stamford is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Stockport County. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door R. Croasdale, waarmee Stockport County met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 71e minuut voor dat Stockport County via P. Madden op 2-0 kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Stockport County, waarmee S. Quigley zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Stockport County een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Stockport County - Stamford 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stockport County - Stamford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Stockport County Doelpunt R. Croasdale Stockport County 1-0
71' Penalty Stockport County Penalty P. Madden Stockport County 2-0
82' Doelpunt Stockport County Doelpunt S. Quigley Stockport County 3-0