Nabeschouwing Stratford Town - Shrewsbury Town (1-5) || FA Cup 2021/2022

Zondag 7 november 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Stratford Town het zondag 7 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Arden Garages Stadium in Stratford-upon-Avon.

Via de Stratford Town - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stratford Town - Shrewsbury Town (1-5)

Het FA Cup duel tussen Stratford Town en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 1-5 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Stratford Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van W. Grocott. Shrewsbury Town kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Bowman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette R. Bowman zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Shrewsbury Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 57 minuten werd de voorsprong voor Shrewsbury Town vergroot nadat L. Leahy de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 62e minuut nadat E. Bennett namens Shrewsbury Town de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 92e minuut en kwam op naam te staan van Shrewsbury Town speler T. Bloxham, die daarmee tekende voor de 1-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ben Toner bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Shrewsbury Town.

LIVE Stratford Town - Shrewsbury Town 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stratford Town - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Stratford Town Doelpunt W. Grocott met assist van A. Sammons Stratford Town 1-0
25' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt R. Bowman met assist van N. Ogbeta Shrewsbury Town 1-1
45' Gele kaart Stratford Town Gele kaart voor J. Fry Stratford Town
52' Wissel Stratford Town Wissel O. James voor A. Obeng Stratford Town
54' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt R. Bowman met assist van N. Ogbeta Shrewsbury Town 1-2
57' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt L. Leahy met assist van D. Udoh Shrewsbury Town 1-3
62' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt E. Bennett Shrewsbury Town 1-4
76' Wissel Stratford Town Wissel E. Andoh voor J. Gordon Stratford Town
82' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor E. Ebanks-Landell Shrewsbury Town
83' Wissel Stratford Town Wissel J. Power voor W. Dawes Stratford Town
84' Gele kaart Stratford Town Gele kaart voor K. Isaac Stratford Town
86' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Cosgrove voor R. Bowman Shrewsbury Town
86' Wissel Shrewsbury Town Wissel T. Bloxham voor D. Udoh Shrewsbury Town
89' Wissel Shrewsbury Town Wissel C. Caton voor N. Ogbeta Shrewsbury Town
89' Wissel Shrewsbury Town Wissel T. Leshabela voor R. Pyke Shrewsbury Town
92' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt T. Bloxham met assist van S. Cosgrove Shrewsbury Town 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Stratford Town - Shrewsbury Town
Opstellingen Stratford Town - Shrewsbury Town
De opstellingen van Stratford Town en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stratford Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.