Nabeschouwing Sunderland - Mansfield Town (0-1) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Sunderland het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Mansfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Mansfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Mansfield Town (0-1)

Het FA Cup duel tussen Sunderland en Mansfield Town is onder leiding van scheidsrechter James Oldham geëindigd in een 0-1 overwinning voor Mansfield Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Mansfield Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van R. Oates. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Mansfield Town.

LIVE Sunderland - Mansfield Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Mansfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Mansfield Town Doelpunt R. Oates Mansfield Town 0-1
31' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor C. Evans Sunderland
46' Wissel Sunderland Wissel A. Pritchard voor L. Dajaku Sunderland
46' Wissel Sunderland Wissel L. Gooch voor A. OBrien Sunderland
46' Wissel Sunderland Wissel C. Doyle voor T. Flanagan Sunderland
46' Wissel Sunderland Wissel C. Winchester voor F. Alves Sunderland
48' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor E. Hewitt Mansfield Town
50' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor B. Wright Sunderland
60' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor H. Charsley Mansfield Town
63' Wissel Mansfield Town Wissel J. Bowery voor R. Oates Mansfield Town
71' Wissel Sunderland Wissel L. ONien voor D. Cirkin Sunderland
80' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor S. Quinn Mansfield Town
84' Wissel Mansfield Town Wissel T. Sinclair voor G. Lapslie Mansfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Mansfield Town
Opstellingen Sunderland - Mansfield Town
De opstellingen van Sunderland en Mansfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mansfield Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.