Nabeschouwing Yate Town - Yeovil Town (0-5) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Yate Town het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Yeovil Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Jelf Stadium (Yate, South Gloucestershire) in Yate, South Gloucestershire.

Via de Yate Town - Yeovil Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yate Town - Yeovil Town (0-5)

Het FA Cup duel tussen Yate Town en Yeovil Town is onder leiding van scheidsrechter Matthew Russell geëindigd in een 0-5 overwinning voor Yeovil Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Worthington, waarmee Yeovil Town met 0-1 de leiding nam. Yeovil Town vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Wakefield op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Yeovil Town vervolgens op 0-3. Het was D. Gorman die vanaf 11 meter wist te scoren in de 29e minuut.

Ook na de derde treffer nam Yeovil Town geen gas terug, waardoor in de 48e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van A. Yussuf. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Yeovil Town. Deze werd gescoord door S. Lo-Everton in de 62e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Matthew Russell en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van Yeovil Town.

LIVE Yate Town - Yeovil Town 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yate Town - Yeovil Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Yeovil Town Doelpunt M. Worthington met assist van D. Gorman Yeovil Town 0-1
14' Doelpunt Yeovil Town Doelpunt C. Wakefield met assist van J. Barnett Yeovil Town 0-2
29' Penalty Yeovil Town Penalty D. Gorman Yeovil Town 0-3
41' Gele kaart Yate Town Gele kaart voor J. Harding Yate Town
48' Doelpunt Yeovil Town Doelpunt A. Yussuf Yeovil Town 0-4
53' Wissel Yeovil Town Wissel L. Wilkinson voor M. Williams Yeovil Town
53' Wissel Yeovil Town Wissel S. Lo-Everton voor J. Robinson Yeovil Town
54' Wissel Yate Town Wissel O. Mehew voor S. Kamara Yate Town
55' Gele kaart Yate Town Gele kaart voor S. Turl Yate Town
62' Doelpunt Yeovil Town Doelpunt S. Lo-Everton met assist van D. Gorman Yeovil Town 0-5
64' Gele kaart Yeovil Town Gele kaart voor A. Yussuf Yeovil Town
64' Gele kaart Yate Town Gele kaart voor L. Angel Yate Town
65' Wissel Yate Town Wissel J. Hall voor J. Tumelty Yate Town
65' Wissel Yate Town Wissel M. Bower voor A. Lewis Yate Town
66' Wissel Yeovil Town Wissel A. Bradley voor M. Worthington Yeovil Town
67' Wissel Yeovil Town Wissel J. Quigley voor A. Yussuf Yeovil Town
72' Wissel Yate Town Wissel M. Williams voor J. Harding Yate Town
73' Wissel Yate Town Wissel M. Thuo voor W. Tunnicliff Yate Town
76' Wissel Yeovil Town Wissel T. Stephens voor D. Gorman Yeovil Town
Video hoogtepunten en samenvatting Yate Town - Yeovil Town
Opstellingen Yate Town - Yeovil Town
De opstellingen van Yate Town en Yeovil Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yate Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Yeovil Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.