Nabeschouwing AWC - ODIN '59 (3-4) (na verlenging) || KNVB Beker 2020/2021

Zaterdag 29 augustus 2020 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt AWC het zaterdag 29 augustus 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen ODIN '59. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark vv Alverna in Wijchen.

Via de AWC - ODIN '59 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AWC - ODIN '59 (3-4) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen AWC en ODIN '59 is geëindigd in een 3-4 overwinning voor ODIN '59. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het ODIN '59 dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door N. Buijs, waarmee ODIN '59 met 0-1 de leiding nam. AWC kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Straten, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 94e minuut zette N. Burger zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee ODIN '59 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 101 minuten werd de voorsprong voor ODIN '59 vergroot nadat N. Jager de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 107e minuut nadat N. Jager namens ODIN '59 de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 114e minuut was het D. de Bruijn van AWC wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens AWC mocht D. de Bruijn in de 117e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 3-4.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het ODIN '59 die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-4 overwinning.

Wedstrijdstatistieken AWC - ODIN '59
3
4
LIVE AWC - ODIN '59 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AWC - ODIN '59 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt ODIN '59 Doelpunt N. Buijs ODIN '59 0-1
39' Gele kaart ODIN '59 Gele kaart voor L. Vahle ODIN '59
61' Wissel AWC Wissel D. de Bruijn voor F. Stevens AWC
61' Wissel ODIN '59 Wissel T. de Vries voor L. Vahle ODIN '59
61' Wissel ODIN '59 Wissel A. Al Mahdi voor P. Halman ODIN '59
64' Gele kaart ODIN '59 Gele kaart voor N. Eekhout ODIN '59
66' Doelpunt AWC Doelpunt D. Straten AWC 1-1
70' Gele kaart AWC Gele kaart voor D. Pauwels AWC
75' Wissel ODIN '59 Wissel N. Burger voor K. Tros ODIN '59
77' Wissel AWC Wissel T. Vlassak voor Y. Hubers AWC
77' Wissel AWC Wissel J. Reuvers voor J. van de Groes AWC
94' Doelpunt ODIN '59 Doelpunt N. Burger ODIN '59 1-2
97' Gele kaart AWC Gele kaart voor M. de Kluis AWC
98' Gele kaart AWC Gele kaart voor S. Jansen AWC
101' Doelpunt ODIN '59 Doelpunt N. Jager ODIN '59 1-3
101' Wissel AWC Wissel M. Mondi voor B. Visser AWC
104' Wissel AWC Wissel V. Saltani voor S. Jansen AWC
104' Wissel AWC Wissel M. Aandekerk voor D. Pauwels AWC
104' Wissel ODIN '59 Wissel D. Mijnders voor N. Buijs ODIN '59
105' Gele kaart ODIN '59 Gele kaart voor M. Willemse ODIN '59
107' Doelpunt ODIN '59 Doelpunt N. Jager ODIN '59 1-4
110' Wissel ODIN '59 Wissel M. Ben Chekh voor M. Willemse ODIN '59
114' Doelpunt AWC Doelpunt D. de Bruijn AWC 2-4
117' Doelpunt AWC Doelpunt D. de Bruijn AWC 3-4