Nabeschouwing Barendrecht - Erp (5-0) || KNVB Beker 2020/2021

Zaterdag 29 augustus 2020 - 17:00 uur



In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Barendrecht het zaterdag 29 augustus 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Erp. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Bongerd in Barendrecht.

Via de Barendrecht - Erp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barendrecht - Erp (5-0)

Het KNVB Beker duel tussen Barendrecht en Erp is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Barendrecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Barendrecht kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van N. Vorthoren. Barendrecht vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van U. Altintas op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 27e minuut volgde een derde treffer van Barendrecht, waarmee N. Vorthoren zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. In de 46e minuut scoorde Barendrecht via J. Offermans, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 57 minuten spelen wist Barendrecht via R. Salem de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 71e minuut viel het vierde doelpunt voor Barendrecht nadat E. Samsey de bal in het doel wist te werken. Het vijfde doelpunt van Barendrecht werd gemaakt in de 86e minuut door B. Deprez, waarmee het niveauverschil tussen beide ploegen verder in score werd uitgedrukt.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Barendrecht.

Wedstrijdstatistieken Barendrecht - Erp
Goals
5
0
LIVE Barendrecht - Erp 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barendrecht - Erp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Barendrecht Doelpunt N. Vorthoren Barendrecht 1-0
14' Doelpunt Barendrecht Doelpunt U. Altintas Barendrecht 2-0
27' Doelpunt Barendrecht Doelpunt N. Vorthoren Barendrecht 3-0
46' Doelpunt Barendrecht Doelpunt J. Offermans met assist van E. van der Sanden Barendrecht
57' Doelpunt Barendrecht Doelpunt R. Salem met assist van P. de Lange Barendrecht
61' Wissel Barendrecht Wissel E. Samsey voor L. Statia Barendrecht
62' Wissel Erp Wissel B. Verhagen voor L. van der Steen Erp
62' Wissel Erp Wissel S. Munsters voor B. van den Berg Erp
63' Wissel Barendrecht Wissel Y. Dorst voor U. Altintas Barendrecht
71' Doelpunt Barendrecht Doelpunt E. Samsey Barendrecht 4-0
86' Doelpunt Barendrecht Doelpunt B. Deprez Barendrecht 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Barendrecht - Erp
Opstellingen Barendrecht - Erp

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Barendrecht - Erp

Barendrecht en Erp spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Barendrecht en Erp elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Barendrecht 0
Winst Erp 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Barendrecht - Erp Opstelling Barendrecht Opstelling Erp Live Barendrecht - Erp Live Barendrecht - Erp kijken Barendrecht - Erp kijken Live Barendrecht - Erp stream Barendrecht - Erp Fox Sports Nabeschouwing Barendrecht - Erp Uitslag Barendrecht - Erp Statistieken Barendrecht - Erp KNVB Beker 2020/2021 Barendrecht - Erp wedden Barendrecht - Erp gokken Barendrecht - Erp Unibet