Nabeschouwing Capelle - Hoogland (4-0) || KNVB Beker 2020/2021

Zaterdag 29 augustus 2020 - 14:30 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Capelle het zaterdag 29 augustus 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Hoogland. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark 't Slot in Capelle aan den IJssel.

Via de Capelle - Hoogland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Capelle - Hoogland (4-0)

Het KNVB Beker duel tussen Capelle en Hoogland is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Capelle. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door B. van Eijk, waarmee Capelle met 1-0 de leiding nam. Capelle vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Krznaric op een 2-0 voorsprong kwam te staan. J. Goncalves dacht na 40 minuten te scoren voor Capelle, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 46e minuut scoorde Capelle via O. van Logtestijn, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 66e minuut volgde een derde treffer van Capelle, waarmee L. Bosscha zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 68 minuten kon E. Jansen van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Capelle het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 70e minuut scoorde Capelle voor de vierde keer via B. Letterie die daarmee voor de 4-0 zorgde.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Capelle.

Wedstrijdstatistieken Capelle - Hoogland
4
0
LIVE Capelle - Hoogland 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Capelle - Hoogland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Capelle Doelpunt B. van Eijk Capelle 1-0
21' Doelpunt Capelle Doelpunt L. Krznaric Capelle 2-0
40' Doelpunt Capelle Doelpunt J. Goncalves Capelle
46' Doelpunt Capelle Doelpunt O. van Logtestijn met assist van A. Ouaddouh Capelle
59' Gele kaart Hoogland Gele kaart voor A. Said Hoogland
62' Gele kaart Capelle Gele kaart voor E. Jansen Capelle
64' Wissel Capelle Wissel B. Letterie voor M. Slabbekoorn Capelle
66' Doelpunt Capelle Doelpunt L. Bosscha Capelle 3-0
67' Wissel Hoogland Wissel H. Mezbanali voor A. Said Hoogland
68' Tweede gele kaart Capelle Tweede gele kaart voor E. Jansen Capelle
70' Doelpunt Capelle Doelpunt B. Letterie Capelle 4-0
73' Wissel Capelle Wissel E. Fortes voor M. van der Made Capelle
73' Wissel Capelle Wissel K. van la Parra voor J. Goncalves Capelle
76' Wissel Capelle Wissel P. den Hartog voor R. de Bos Capelle
83' Wissel Hoogland Wissel J. Boelens voor C. Mocking Hoogland