Nabeschouwing DOVO - DVS '33 (0-1) || KNVB Beker 2020/2021

Dinsdag 6 oktober 2020 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt DOVO het dinsdag 6 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen DVS '33. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Panhuis in Veenendaal.

Via de DOVO - DVS '33 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DOVO - DVS '33 (0-1)

Het KNVB Beker duel tussen DOVO en DVS '33 is geëindigd in een 0-1 overwinning voor DVS '33. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door B. Roemeon, waarmee DVS '33 met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name DOVO dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van DVS '33.

LIVE DOVO - DVS '33 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DOVO - DVS '33 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt DVS '33 Doelpunt B. Roemeon DVS '33 0-1
35' Gele kaart DVS '33 Gele kaart voor J. Jonker DVS '33
46' Wissel DVS '33 Wissel O. Pilon voor Q. Veenhof DVS '33
68' Wissel DVS '33 Wissel L. van Slimming voor M. van Dijk DVS '33
72' Wissel DOVO Wissel Q. Arends voor N. Willems DOVO
74' Wissel DOVO Wissel N. de Bondt voor J. Waalkens DOVO
77' Wissel DVS '33 Wissel L. Dekker voor S. Nijland DVS '33
84' Wissel DOVO Wissel G. Dix voor S. Carmelia DOVO
86' Wissel DVS '33 Wissel E. Yavuz voor L. Dekker DVS '33