Nabeschouwing DTS Ede - GVV Unitas (3-1) (na verlenging) || KNVB Beker 2020/2021

Woensdag 7 oktober 2020 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt DTS Ede het woensdag 7 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen GVV Unitas.

Via de DTS Ede - GVV Unitas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DTS Ede - GVV Unitas (3-1) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen DTS Ede en GVV Unitas is geëindigd in een 3-1 overwinning voor DTS Ede. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het DTS Ede dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 68 minuten. J. Verstraten maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee DTS Ede vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. GVV Unitas kwam in de 83e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Chraou, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 111e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het J. Verstraten van DTS Ede die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Na 119 minuten werd de voorsprong voor DTS Ede vergroot nadat S. Homburg de 3-1 wist te scoren.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het DTS Ede die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken DTS Ede - GVV Unitas
3
1
LIVE DTS Ede - GVV Unitas 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DTS Ede - GVV Unitas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

63' Wissel GVV Unitas Wissel J. Lokasi voor A. Chentouf GVV Unitas
67' Gele kaart GVV Unitas Gele kaart voor R. Verberk GVV Unitas
68' Penalty DTS Ede Penalty J. Verstraten DTS Ede 1-0
72' Gele kaart GVV Unitas Gele kaart voor J. Chraou GVV Unitas
74' Wissel GVV Unitas Wissel J. Meierdres voor M. Mihreteab GVV Unitas
76' Wissel DTS Ede Wissel G. de Jong voor J. Ouassif DTS Ede
79' Wissel DTS Ede Wissel M. Laukili voor J. Buikema DTS Ede
83' Doelpunt GVV Unitas Doelpunt J. Chraou GVV Unitas 1-1
88' Wissel DTS Ede Wissel H. Siefkes voor S. van Hasselt DTS Ede
91' Wissel GVV Unitas Wissel Y. Tilahun voor E. Pisas GVV Unitas
99' Gele kaart DTS Ede Gele kaart voor J. Verstraten DTS Ede
111' Penalty DTS Ede Penalty J. Verstraten DTS Ede 2-1
118' Wissel DTS Ede Wissel S. Homburg voor A. Tmim DTS Ede
119' Doelpunt DTS Ede Doelpunt S. Homburg DTS Ede 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting DTS Ede - GVV Unitas
Opstellingen DTS Ede - GVV Unitas
De opstellingen van DTS Ede en GVV Unitas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing DTS Ede - GVV Unitas

DTS Ede en GVV Unitas spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat DTS Ede en GVV Unitas elkaar treffen in de KNVB Beker.