Nabeschouwing DUNO - UNA (1-3) || KNVB Beker 2020/2021

Zaterdag 29 augustus 2020 - 17:00 uur

DUNO - UNA

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt DUNO het zaterdag 29 augustus 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen UNA. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Waayenberg in Doorwerth.

Via de DUNO - UNA live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DUNO - UNA (1-3)

Het KNVB Beker duel tussen DUNO en UNA is geëindigd in een 1-3 overwinning voor UNA. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. UNA kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van N. Tielemans. In de 46e minuut was het DUNO dat via A. Dusink dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Yaldiz dacht na 46 minuten te scoren voor UNA, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 49e minuut scoorde UNA via K. Cifci, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde J. Jansen de gelijkmaker voor DUNO in de 49e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden. In de 75e minuut nam UNA de leiding na een doelpunt van M. van de Gevel. Na 88 minuten kwam UNA op een ruime 1-3 voorsprong nadat M. van de Gevel de derde treffer van de wedstrijd maakte.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor UNA.

Wedstrijdstatistieken DUNO - UNA
1
3
LIVE DUNO - UNA 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DUNO - UNA teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt UNA Doelpunt N. Tielemans UNA 0-1
46' Doelpunt DUNO Doelpunt A. Dusink met assist van C. Badjeck DUNO
46' Doelpunt UNA Doelpunt A. Yaldiz met assist van G. Scharrenberg UNA
49' Doelpunt UNA Doelpunt K. Cifci UNA
55' Doelpunt DUNO Doelpunt J. Jansen DUNO 1-1
73' Wissel UNA Wissel M. van de Gevel voor N. van Boekel UNA
75' Doelpunt UNA Doelpunt M. van de Gevel UNA 1-2
77' Wissel DUNO Wissel Z. Kiriwenno voor L. Hekkers DUNO
77' Wissel DUNO Wissel Z. Labyad voor K. Huntelaar DUNO
78' Wissel UNA Wissel T. Horsten voor T. Scheepers UNA
82' Gele kaart UNA Gele kaart voor M. van de Gevel UNA
83' Wissel DUNO Wissel T. Hendriks voor Faysal Shayesteh DUNO
85' Wissel UNA Wissel J. Born voor S. Senders UNA
85' Wissel UNA Wissel M. van den Akker voor T. Willems UNA
88' Doelpunt UNA Doelpunt M. van de Gevel UNA 1-3
88' Gele kaart DUNO Gele kaart voor R. Talsma DUNO