Nabeschouwing HHC - GVVV (3-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2020/2021

Dinsdag 6 oktober 2020 - 20:00 uur

HHC - GVVV

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt HHC het dinsdag 6 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen GVVV. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark de Boshoek in Hardenberg.

Via de HHC - GVVV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HHC - GVVV (3-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen HHC en GVVV is geëindigd in een 3-2 overwinning voor HHC. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het HHC dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door R. Hemmink, waarmee HHC met 1-0 de leiding nam. In de 20e minuut was het HHC dat via M. Hardijk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Bouws dacht na 36 minuten te scoren voor GVVV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 39e werd de voorsprong vergroot toen GVVV via een doelpunt van R. van der Leij op 2-0 kwam te staan. In de 47e minuut werd de stand op 2-1 gezet na een benutte penalty van GVVV speler P. Ties. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Na 94 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat L. ten Teije de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette. Het lukte HHC in de 119e minuut toch nog om weer op voorsprong te komen. Het was R. Hemmink die de 3-2 wist te maken.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het HHC die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-2 overwinning.

LIVE HHC - GVVV 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HHC - GVVV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt HHC Doelpunt R. Hemmink HHC 1-0
20' Doelpunt HHC Doelpunt M. Hardijk HHC
36' Penalty GVVV Penalty D. Bouws GVVV
39' Doelpunt GVVV Doelpunt R. van der Leij GVVV 2-0
47' Penalty GVVV Penalty P. Ties GVVV 2-1
46' Wissel GVVV Wissel B. Powel voor J. Patrick GVVV
59' Wissel HHC Wissel S. Kaptein voor G. Kobussen HHC
72' Wissel GVVV Wissel J. de Graaf voor M. de Jong GVVV
76' Gele kaart GVVV Gele kaart voor L. ten Teije GVVV
79' Wissel GVVV Wissel D. de Leeuw voor L. van der Voort GVVV
79' Wissel GVVV Wissel S. Theunissen voor H. Haouat GVVV
83' Wissel HHC Wissel J. Lambers voor M. Hardijk HHC
94' Doelpunt GVVV Doelpunt L. ten Teije GVVV 2-2
98' Wissel HHC Wissel R. Deiman voor D. Bouws HHC
118' Gele kaart GVVV Gele kaart voor J. de Graaf GVVV
119' Doelpunt HHC Doelpunt R. Hemmink HHC 3-2