Nabeschouwing Sliedrecht - VVSB (2-2) (4-3 na strafschoppen) || KNVB Beker 2020/2021

Zaterdag 29 augustus 2020 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Sliedrecht het zaterdag 29 augustus 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen VVSB.

Via de Sliedrecht - VVSB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sliedrecht - VVSB (2-2) (4-3 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen Sliedrecht en VVSB is geëindigd in een overwinning voor Sliedrecht. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Sliedrecht het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-3 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door S. van der Pijl, waarmee Sliedrecht met 1-0 de leiding nam. VVSB kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. ter Hedde, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Sliedrecht vervolgens op 2-1. Het was M. Simonis die vanaf 11 meter wist te scoren in de 26e minuut.

Na 64 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Zschusschen de 2-2 maakte voor VVSB.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-3 score in het voordeel van Sliedrecht, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Sliedrecht - VVSB
2
2
LIVE Sliedrecht - VVSB 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sliedrecht - VVSB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Sliedrecht Doelpunt S. van der Pijl Sliedrecht 1-0
21' Doelpunt VVSB Doelpunt H. ter Hedde VVSB 1-1
23' Gele kaart Sliedrecht Gele kaart voor S. van der Pijl Sliedrecht
26' Penalty Sliedrecht Penalty M. Simonis Sliedrecht 2-1
42' Wissel VVSB Wissel M. van den Assem voor F. van Niel VVSB
46' Wissel Sliedrecht Wissel D. Verhoef voor N. Nieuwesteeg Sliedrecht
46' Wissel Sliedrecht Wissel J. de Jong voor S. van der Net Sliedrecht
46' Wissel VVSB Wissel R. Fecunda voor P. Postma VVSB
64' Doelpunt VVSB Doelpunt F. Zschusschen VVSB 2-2
76' Wissel VVSB Wissel O. Onyeike voor R. de Vlugt VVSB
85' Gele kaart Sliedrecht Gele kaart voor D. Verhoef Sliedrecht
87' Wissel Sliedrecht Wissel D. van Laarhoven voor J. de Jong Sliedrecht
89' Gele kaart VVSB Gele kaart voor M. van den Assem VVSB
110' Gele kaart Sliedrecht Gele kaart voor R. van de Wetering Sliedrecht
5' Penalty gescoord in shootout Sliedrecht Penalty gescoord in shootout Sliedrecht 4-3