Nabeschouwing VVOG - DEM (0-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2020/2021

Zaterdag 29 augustus 2020 - 14:30 uur

VVOG - DEM

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt VVOG het zaterdag 29 augustus 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen DEM. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Strokel in Harderwijk.

Via de VVOG - DEM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVOG - DEM (0-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen VVOG en DEM is geëindigd in een 0-2 overwinning voor DEM. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het DEM dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 95e minuut door M. Gencer, waarmee DEM met 0-1 de leiding nam. In de 107e minuut moest van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest VVOG verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep DEM via een goal van in de 121e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het DEM die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-2 overwinning.

LIVE VVOG - DEM 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVOG - DEM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

95' Doelpunt DEM Doelpunt M. Gencer DEM 0-1
107' Rode kaart VVOG Rode kaart voor VVOG
121' Doelpunt DEM Doelpunt DEM 0-2