Nabeschouwing ADO Den Haag - Gemert (4-2) || KNVB Beker 2021/2022

Dinsdag 14 december 2021 - 18:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt ADO Den Haag het dinsdag 14 december 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gemert. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Gemert live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Gemert (4-2)

Het KNVB Beker duel tussen ADO Den Haag en Gemert is onder leiding van scheidsrechter Robin Hensgens geëindigd in een 4-2 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door W. den Dekker, waarmee Gemert met 0-1 de leiding nam. ADO Den Haag kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Elia, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette W. den Dekker zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Gemert de leiding in de wedstrijd nam.

Na 67 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Seedorf de 2-2 maakte voor ADO Den Haag. ADO Den Haag leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 76 minuten op voorsprong na een goal van T. Verheydt: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 80e minuut en kwam op naam te staan van ADO Den Haag speler T. Verheydt, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robin Hensgens en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van ADO Den Haag.

LIVE ADO Den Haag - Gemert 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Gemert teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor E. Elia ADO Den Haag
25' Gele kaart Gemert Gele kaart voor G. Lammers Gemert
38' Doelpunt Gemert Doelpunt W. den Dekker Gemert 0-1
40' Wissel ADO Den Haag Wissel J. Mulder voor B. Kemper ADO Den Haag
44' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt E. Elia ADO Den Haag 1-1
46' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Seedorf voor D. Janmaat ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Kishna voor A. Catic ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Verheydt voor S. Bourard ADO Den Haag
46' Wissel Gemert Wissel R. Kemper voor C. Mezziani Gemert
53' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor J. Mulder ADO Den Haag
64' Doelpunt Gemert Doelpunt W. den Dekker met assist van J. Daniels Gemert 1-2
67' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt C. Seedorf ADO Den Haag 2-2
68' Wissel Gemert Wissel Y. Meyssen voor J. Daniels Gemert
70' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Steijn voor T. Asante ADO Den Haag
76' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt ADO Den Haag 3-2
80' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt met assist van V. Besuijen ADO Den Haag 4-2
81' Wissel Gemert Wissel D. van Diepen voor K. Brugmans Gemert
82' Wissel Gemert Wissel S. Kourouma voor J. Habraken Gemert
85' Wissel Gemert Wissel H. Ben Rouba voor B. Jacobs Gemert
90' Wissel ADO Den Haag Wissel M. van Mil voor R. Kishna ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Gemert
Opstellingen ADO Den Haag - Gemert
De opstellingen van ADO Den Haag en Gemert zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gemert zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.