Nabeschouwing ASWH - Heracles (1-3) || KNVB Beker 2021/2022

Dinsdag 26 oktober 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt ASWH het dinsdag 26 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Schildman in Hendrik-Ido-Ambacht.

Via de ASWH - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ASWH - Heracles (1-3)

Het KNVB Beker duel tussen ASWH en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Luca Evian Cantineau geëindigd in een 1-3 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door R. Vloet, waarmee Heracles Almelo met 0-1 de leiding nam. ASWH kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Admiraal, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette P. Verhoeve zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Heracles Almelo de leiding in de wedstrijd nam.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Heracles Almelo vergroot nadat R. Vloet de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Heracles.

LIVE ASWH - Heracles 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ASWH - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt R. Vloet Heracles Almelo 0-1
46' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Bakis voor K. Sierhuis Heracles Almelo
56' Doelpunt ASWH Doelpunt L. Admiraal ASWH 1-1
60' Gele kaart ASWH Gele kaart voor G. van de Werp ASWH
65' Wissel Heracles Almelo Wissel B. Basacikoglu voor N. Fadiga Heracles Almelo
75' Wissel ASWH Wissel C. Bijl voor G. van de Werp ASWH
75' Wissel ASWH Wissel D. Snepvangers voor L. Admiraal ASWH
84' Wissel Heracles Almelo Wissel N. Laursen voor D. Burgzorg Heracles Almelo
87' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt P. Verhoeve Heracles Almelo 1-2
90' Wissel ASWH Wissel Y. Dorst voor Y. Eisden ASWH
90' Wissel ASWH Wissel D. Wissel voor J. van den Bosch ASWH
93' Wissel Heracles Almelo Wissel N. Bakboord voor I. Azzaoui Heracles Almelo
93' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor S. Bakis Heracles Almelo
93' Wissel Heracles Almelo Wissel O. Kiomourtzoglou voor L. Schoofs Heracles Almelo
94' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt R. Vloet Heracles Almelo 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting ASWH - Heracles
Opstellingen ASWH - Heracles

Voorbeschouwing ASWH - Heracles

ASWH en Heracles spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Evian Cantineau en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat ASWH en Heracles elkaar treffen in de KNVB Beker.