Nabeschouwing FC Groningen - Helmond Sport (4-0) || KNVB Beker 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 21:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt FC Groningen het woensdag 27 oktober 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Euroborg in Groningen.

Via de FC Groningen - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - Helmond Sport (4-0)

Het KNVB Beker duel tussen FC Groningen en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 4-0 overwinning voor FC Groningen. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door R. Postema, waarmee FC Groningen met 1-0 de leiding nam. FC Groningen vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Irandust op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van FC Groningen, waarmee R. Postema zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Groningen in de 54e minuut, nadat J. Larsen de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor FC Groningen.

LIVE FC Groningen - Helmond Sport 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt FC Groningen Doelpunt R. Postema met assist van D. Irandust FC Groningen 1-0
21' Doelpunt FC Groningen Doelpunt D. Irandust met assist van R. Postema FC Groningen 2-0
37' Doelpunt FC Groningen Doelpunt R. Postema FC Groningen 3-0
46' Wissel Helmond Sport Wissel J. Houttequiet voor G. Bosiers Helmond Sport
46' Wissel FC Groningen Wissel J. Larsen voor C. Ngonge FC Groningen
46' Wissel Helmond Sport Wissel P. Fosu-Mensah voor M. De Bie Helmond Sport
46' Wissel Helmond Sport Wissel B. Van Hove voor D. van der Sluys Helmond Sport
46' Wissel FC Groningen Wissel B. Meijer voor B. van Hintum FC Groningen
46' Wissel FC Groningen Wissel P. Joosten voor M. El Hankouri FC Groningen
54' Doelpunt FC Groningen Doelpunt J. Larsen met assist van D. Dankerlui FC Groningen 4-0
68' Wissel Helmond Sport Wissel I. Breugelmans voor J. Lion Helmond Sport
74' Wissel FC Groningen Wissel A. Mortensen voor R. Postema FC Groningen
81' Wissel FC Groningen Wissel E. Olsson voor N. Kasanwirjo FC Groningen
81' Wissel Helmond Sport Wissel J. Hendrikx voor J. Dolet Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - Helmond Sport
Opstellingen FC Groningen - Helmond Sport
De opstellingen van FC Groningen en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Groningen gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.