Nabeschouwing Harkemase Boys - DOVO (2-1) (na verlenging) || KNVB Beker 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt Harkemase Boys het woensdag 27 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen DOVO. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark de Bosk in Harkema.

Via de Harkemase Boys - DOVO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Harkemase Boys - DOVO (2-1) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Harkemase Boys en DOVO is onder leiding van scheidsrechter Sam Dröge geëindigd in een 2-1 overwinning voor Harkemase Boys. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Harkemase Boys dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door K. Visser, waarmee Harkemase Boys met 1-0 de leiding nam. DOVO kwam in de 81e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. van Nispen, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 104e minuut zette A. Bentum zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Harkemase Boys de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Sam Dröge af en was het Harkemase Boys die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

LIVE Harkemase Boys - DOVO 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Harkemase Boys - DOVO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt K. Visser met assist van J. Margaritha Harkemase Boys 1-0
68' Wissel Harkemase Boys Wissel A. Bentum voor J. Margaritha Harkemase Boys
70' Wissel DOVO Wissel C. van Gelderen voor N. Hak DOVO
77' Wissel DOVO Wissel G. van Dijk voor L. Kalentjev DOVO
77' Wissel DOVO Wissel L. Martins voor N. de Bondt DOVO
81' Doelpunt DOVO Doelpunt M. van Nispen met assist van L. Martins DOVO 1-1
86' Wissel Harkemase Boys Wissel J. Slort voor K. Visser Harkemase Boys
86' Wissel Harkemase Boys Wissel J. de Graaf voor M. de Jong Harkemase Boys
92' Gele kaart Harkemase Boys Gele kaart voor I. Achuna Harkemase Boys
98' Wissel DOVO Wissel A. Mercan voor S. Akachau-Achefay DOVO
101' Gele kaart DOVO Gele kaart voor C. van Gelderen DOVO
104' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt A. Bentum met assist van H. Bouius Harkemase Boys 2-1
105' Wissel DOVO Wissel M. den Boer voor O. Öztürk DOVO
107' Gele kaart Harkemase Boys Gele kaart voor B. Beimers Harkemase Boys
113' Wissel Harkemase Boys Wissel D. van Duinen voor J. Voest Harkemase Boys
113' Wissel DOVO Wissel S. Schoeman voor T. Pluk DOVO
118' Gele kaart Harkemase Boys Gele kaart voor H. Bouius Harkemase Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Harkemase Boys - DOVO
Opstellingen Harkemase Boys - DOVO
De opstellingen van Harkemase Boys en DOVO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.