Nabeschouwing OFC Oostzaan - Excelsior Maassluis (0-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2021/2022

Woensdag 22 september 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt OFC Oostzaan het woensdag 22 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Maassluis. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Goed Genoeg in Amsterdam.

Via de OFC Oostzaan - Excelsior Maassluis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OFC Oostzaan - Excelsior Maassluis (0-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen OFC Oostzaan en Excelsior Maassluis is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Excelsior Maassluis. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Excelsior Maassluis dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 99e minuut door M. Ramos, waarmee Excelsior Maassluis met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Excelsior Maassluis opnieuw te scoren. In de 123e minuut was het M. Ramos die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Excelsior Maassluis.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Excelsior Maassluis die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-2 overwinning.

LIVE OFC Oostzaan - Excelsior Maassluis 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OFC Oostzaan - Excelsior Maassluis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

99' Doelpunt Excelsior Maassluis Doelpunt M. Ramos Excelsior Maassluis 0-1
123' Doelpunt Excelsior Maassluis Doelpunt M. Ramos Excelsior Maassluis 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting OFC Oostzaan - Excelsior Maassluis
Opstellingen OFC Oostzaan - Excelsior Maassluis
De opstellingen van OFC Oostzaan en Excelsior Maassluis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat OFC Oostzaan gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Excelsior Maassluis zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Dogan Corneille
Voorbeschouwing OFC Oostzaan - Excelsior Maassluis

OFC Oostzaan en Excelsior Maassluis spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat OFC Oostzaan en Excelsior Maassluis elkaar treffen in de KNVB Beker.