Nabeschouwing SC Heerenveen - De Treffers (2-0) || KNVB Beker 2021/2022

Donderdag 16 december 2021 - 21:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt SC Heerenveen het donderdag 16 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen De Treffers. De wedstrijd wordt gespeeld in Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - De Treffers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - De Treffers (2-0)

Het KNVB Beker duel tussen SC Heerenveen en De Treffers is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 2-0 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door S. de Jong, waarmee SC Heerenveen met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist SC Heerenveen opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het J. Veerman die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor SC Heerenveen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor SC Heerenveen.

LIVE SC Heerenveen - De Treffers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - De Treffers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor T. Halilovic SC Heerenveen
50' Gele kaart De Treffers Gele kaart voor R. Ippel De Treffers
62' Wissel SC Heerenveen Wissel S. de Jong voor N. Madsen SC Heerenveen
62' Wissel SC Heerenveen Wissel R. Kaib voor L. Woudenberg SC Heerenveen
62' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Musaba voor F. Stevanovic SC Heerenveen
72' Wissel De Treffers Wissel D. Hettinga voor R. Wouters De Treffers
74' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt S. de Jong met assist van T. Halilovic SC Heerenveen 1-0
77' Gele kaart De Treffers Gele kaart voor G. Van Den Berg De Treffers
78' Wissel De Treffers Wissel C. Maertzdorf voor L. George De Treffers
81' Wissel SC Heerenveen Wissel H. Akujobi voor M. van Ewijk SC Heerenveen
86' Wissel De Treffers Wissel M. Versteeg voor T. ten Den De Treffers
88' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt J. Veerman met assist van H. Akujobi SC Heerenveen 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - De Treffers
Opstellingen SC Heerenveen - De Treffers
De opstellingen van SC Heerenveen en De Treffers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Heerenveen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en De Treffers zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.