Nabeschouwing Derby County - Burton Albion (3-2) || League One 2023/2024

Maandag 15 januari 2024 - 21:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Derby County het maandag 15 januari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Burton Albion (3-2)

Het League One duel tussen Derby County en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 3-2 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Tom Barkhuizen, waarmee Derby County met 1-0 de leiding nam. Derby County vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van James Collins op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist Burton Albion de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Steve Seddon.

Na 65 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Joe Hugill de 2-2 maakte voor Burton Albion. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Derby County dat in de 93e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Conor Hourihane de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ben Toner bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Derby County.

LIVE Derby County - Burton Albion 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Derby County Doelpunt Tom Barkhuizen met assist van Nathaniel Méndez-Laing Derby County 1-0
49' Doelpunt Derby County Doelpunt James Collins met assist van Tom Barkhuizen Derby County 2-0
54' Doelpunt Burton Albion Doelpunt Steve Seddon Burton Albion 2-1
62' Wissel Burton Albion Wissel Mark Helm voor Ciaran Gilligan Burton Albion
62' Wissel Burton Albion Wissel Joe Hugill voor Mason Bennett Burton Albion
64' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Adedeji Oshilaja Burton Albion
65' Doelpunt Burton Albion Doelpunt Joe Hugill met assist van Steve Seddon Burton Albion 2-2
72' Wissel Derby County Wissel Louie Sibley voor Callum Elder Derby County
80' Wissel Burton Albion Wissel Mustapha Carayol voor Steve Seddon Burton Albion
83' Wissel Burton Albion Wissel Rekeem Harper voor Bez Lubala Burton Albion
86' Wissel Derby County Wissel Liam Thompson voor Tyreece John-Jules Derby County
93' Doelpunt Derby County Doelpunt Conor Hourihane Derby County 3-2
94' Wissel Derby County Wissel Sonny Bradley voor Tom Barkhuizen Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Burton Albion
Opstellingen Derby County - Burton Albion
De opstellingen van Derby County en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.